עזרה בסגירת קבצים

otveod

New member
עזרה בסגירת קבצים

הכנתי חוברת בפריהנד 9 עם טקסטים משורשרים. כשסגרתי פוסטקריפט, חלק מהפונטים (קורסיבה רגיל ובולט שבאים עם מערכת ההפעלה) לא נסגרו כמו שצריך, (גם פונטים מסוימים באנגלית). יש לציין שהתוכנה נותנת לי לעשות קונברט לפונטים אלו, אך לשרשורים היא לא מוכנה לעשות קונברט. האם יש לכם פתרון? איך אפשר לעשות קונברט לטקסט שרשורי (בלי להעתיק אותו לדף חדש - יש 130 עמודים כאלו בחוברת). או למצוא פתרון אחר לסגירת פוסטקריפט כמו שצריך... אודה לכם על תשובה מהירה אם תוכלו, הספר צריך ללכת לדפוס...

ayanov

New member
סגירת קבצים

לגבי שירשור - אי אפשר לעשות קונברט ואין פתרון חוץ מלעשות העתק והדבק. לגבי הבעיה שחלק מהפונטים לא נסגרו טוב - זה מקינטוש? במקרה הזה חשוב שכשבוחרים הדפס לקובץ, נכנסים ברשימת האפשרויות (הרשימה שיש בה את General) לאפשרות - Font settings ובוחרים Always download needed fonts וגם נכנסים לאפשרות Save as file ובוחרים Font inclusion:All זה תמיד עוזר. מסובך? מקווה שמובן

otveod

New member
ענק!!! גדול!! כל הכבוד!!!

עשיתי כפי שהמלצת, ואכן... חסכת לי שעות של עבודה. הקבצים נסגרים לפוסטקריפט כמו שצריך, בלי קונברט ובלי בלבולי מוח. דרך אגב, אני את... ולא אתה... בכל אופן תודה תודה!

newdesign

New member
שיעור בקונברט

כאשר טקסט משורשר אי אפשר לעשות קונברט אומנם ניתן לעמוד על אחת מתיבות הטקסט לעשות clone לתיבה ורק אז ניתן לעשות קונברט. בהצלחה

yossi_maoz

New member
אתה עובד על מק?

אם זכרוני אינו מטעני קורסיבה הוא פונט TRUE TYPE. זה יכול להיות מקור לצרות ביצירת קבצי פוסטסקריפט. נסה לבדוק אם יש גרסת TYPE 1 לפונט הנ"ל ולהשתמש בה.

למעלה