עזרה בסביבת pws

shaxar

New member
עזרה בסביבת pws

קודם כל, לפני שתכעסו, קראתי את ה-faq וגם יישמתי ועדיין לא עובד. אני עובד עם תלמידי תיכון בסביבת Pws ומגיש לבגרות ביחידה שנקראת "תכנות בסביבת אינטרנט" . בפרוייקט בניית האתר בנינו סקר פשוט שכמובן מעדכן מסד נתונים. פקודת העידכון אינה עובדת. ניסיתי הכל (כן, שיניתי הגדרת תיקיות ל- shared, הגדרתי במסד מפתח, וכו' וכו' - הכל לפי מה שכבר תואר ותועד בפורום הזה) - אבל העסק לא עובד. אין הודעת שגיאה, אלא פשוט קריסה אכזרית של ה- pws. בגלל אילוצי המחשבים בבית ספר אין אפשרות לעבוד עם סביבות מתוחכמות יותר... מערכת ההפעלה היא windows 98. הדגשה נוספת: הקוד עובד ונבדק על שרת "אמיתי" . אם תוכלו לעזור, תעשו מצווה למערכת החינוך הישראלית.

האזרחק

New member
קוד לדוגמא?

על פי התיאור שלך מדובר בבעיה של מערכת ההפעלה במחשב הספציפי הזה. כשאתה אומר "קריסה אכזרית" למה אתה מתכוון? הודעת שגיאה? יוצא עשן? האם מותקנת תוכנת אנטי וירוס על המחשב המדובר?

shaxar

New member
לא ספציפית

לא מדובר על מחשב ספציפי אלא על כל המחשבים במעבדה. בקריסה הכוונה שיש הודעה על כך שהתכנית נסגרת, והיא אכן מפסיקה לפעול על לאתחול החשב מחדש (כן, הייתי קצת דרמטי מדי בשימוש ב"קריסה אכזרית"). יש אנטי ווירוס על המחשבים.

nirtheking

New member
לא משהו נגדך

אבל ברגע שמערכת החינוך (או ליתר דיוק הסתדרות המורים העל יסודיים) תעשה לנו טובה ותוציא אותנו לטיולים שנתיים
אז אני אעשה גם לה טובה... ובקשר לשאלתך איזה מן הודעת שגיאה אתה מקבל? יכול להיות שהקוד שהשתמשת בו לא עובד ב-PWS כי הוא חדש לו ז"א יש מס' פעולות שעובדות על ה-IIS 5 (ומעלה) שלא עובדות על PWS כי אין לו תמיכה בהן כמו למשל Response.Cookies.RemoveAll()

shaxar

New member
הקוד...

טוב, לא נתווכח כאן על טיולים שנתיים... אם בא לך תוכל לראות זאת כעזרה לאחיך התלמידים באשר הם
המנסים נואשות להכניס סקר לאתר שלהם. וביחס לקוד - מדובר בפקודות update בסיסיות על מסד נתונים ולא במשהו דרמטי מעבר לזה. ברגע שהפקודות האלה מוסרות מהקוד, הוא רץ חלק.

nirtheking

New member
עחל איזה מסד אתם עובדים

עובדה שהקוד עובד יפה בלי ה-UPDATE ומה השגיאה שאתם מקבלים?

shaxar

New member
מסד והבהרה

המסד הוא אקסס כמו שכתבתי בהודעה המקורית, כשהקוד עם פקודת Update מועלה לשרת "רגיל" הוא עובד בשלמות, כלומר הבעיה אינה בקוד אין הודעת שגיאה אלא הודעה על סגירת התכנית pws

nirtheking

New member
איזה אנטי וירוס יש לכם אתם יודעים?

אולי יש בעייה של script blocking (אל תתפוס אותי במילה)... מעבר לכך אני לא יכול לעזור לך כי אני לא יודע... נסו אולי להסיר את ה-PWS ולהתקינו מחדש. או שתנסו לבדוק בהגדרות של ה-PWS על מסדי הנתונים (אם יש... אני אף פעם לא עבדתי על PWS רק ב-IIS
)

למעלה