עזרה בניסוח השאלה

RoniZvi

New member
עזרה בניסוח השאלה

שלום לכולם וצהריים טובים !! אני די זקוקה שתעזרו לי לנסח שאלה. קודם קצת רקע : כרגע אני מובטלת ונמצאת בתהליכי מיון לשני מקומות עבודה. בשני המקומות יש את היתרונות ואת החסרונות ואני לא שלמה ב100% עם אף אחת מהן.בעבר היה לי תפקיד ניהולי ומקצועי ביחד, במקום אחד מציעים לי לעסוק באותו תחום מקצועי אך ללא ניהול, במקום השני ישנו תחום ניהולי אך כלל אין לי ניסיון מקצועי בתחום זה. איך אפשר לנסח שאלה שתכוון אותי לקראת הבחירה, אם בכלל קיים דבר כזה. המון המון תודה

אני מציעה לך פריסה אינטואיטיבית

שאני משתמשת בה כאשר אני מתלבטת בין שתי אפשרויות. קלף ראשון יצביע על המקום כשלעצמו קלף שני יצביע על המקום השני קלף שלישי איך את בהתייחס למקום הראשון קלף רביעי איך את בהתייחס למקום השני. כמובן שאפשר לעשות פריסת שאלה לכל אחד מן המקומות בנפרד.

RoniZvi

New member
תודה על העצה

כרגע אני קצת קצרה בזמן, אפרוס מאוחר יותר, וקרוב לוודאי שאצטרך עזרה בפירוש. אני משתמשת בפריסות ממוחשבות -- איזה מהן לבחור?

RoniZvi

New member
בסוף פרסתי

השתמשתי בפריסה פתוחה, והתוצאה לא כל כך מובנת לי: 1# מקום א' -- אס חרבות 2# מקום ב' -- 9 מטבעות 3# אני בהתחייס למקום א' -- 8 חרבות 4# אני בהתייחס למקום ב' -- הנזיר
מראש

אני מציעה את פריסת האפשרויות

קלף אחד כנקודת מוצא, וממנו שתי "זרועות" - האחת על אפשרות א', השניה על אפשרות ב'. לא יודעת אם יש כזאת ממוחשבת. ואז את מסיקה על כל אפשרות איזה יצאה הכי טובה, בלי להתעכב על פרשנות ספציפית לכל קלף כשלעצמו. מוכנה לעזור לך לפרש אחרי שתפרסי.

למעלה