[עזרה] בניית משחק פשוט.

N0br0s

New member
[עזרה] בניית משחק פשוט.

אני בניתי משחקים ליפני שנתיים בתוכנה Game Maker . עכשיו למדתי(כבר שנה וחצי) שפת C. ואחרי שאני מבין בשפת C רציתי רק לדעת איך אני מתחיל לבנות משחק כי זאת הייתה המטרה שלי מתחילה. אולי אם מישהו מבין ובנה פעם משחק בשפת C ויוכל לעזור לי דברו איתי בה MSN [email protected] עכשיו פרטים על המשחק שאני רוצה לבנות: * אני רוצה להתחיל מי משחק פשוט, משהו בסגנון משחק מבוך רק בישביל להבין איך זה עובד. *אחרי זה אם אתם יודעים לבנות משחק 3D גם משהו פשוט. *וזהו אני כבר יוכל להמשיך לבד..... תודה לעוזרים....

De-Panther

New member
כל הרעיון בפורום זה שאנשים משתפים בו בדברים..

שונים מול כולם אישית אני לא מבין בשפת סי - אבל אני חושב שמסתובבות להן דוגמאות שונות כאן בפורום מאנשים ששאלו בעבר בכלמקרה - בכל מה שקשור לחיפוש מדריכים איך לעשות כלמיני דברים - גוגל הוא ידידו הטוב של המתכנת(אחרי הקומפיילר והמחשב) נסה לחפש משהו בסגנון c maze source תלת מימד זה כבר יותר מסובך - אבל שוב... נסה למצוא מדריכים ברשת יש מספיק שפות וכל אחד כאן עובד בשפה אחרת
אתה יכול אבל להסתובב בין המאמרים בפורום, ולקבל קצת רעיון לגבי תזוזה של אובייקטים על המסך, וקצת על מאחורי הקלעים

N0br0s

New member
אני גם משתמש בגוגל :)

אבל אני צריך מישהו שמבין שאולי יוכל לכוון אותי, אולי לפחות להסביר לי מה לחפש או באיזה אתר.... אבל תודה לך בכל זאת... ואם אתה מקיר מישהו שמבין בזה אז תגיד לי מי זה אני הדבר איתו...

N0br0s

New member
נכנסתי לשם....

הם עוזרים לי אבל אם לא ממש מבינים בבניית משחקים.... חשבתי אם מישהו פה מבין בלבנות משחק בשפת C יוכל לעזור לי, אבל אין פה כאלו שבונים משחק ב C נכון?

למעלה