עזרה, בנות!

עזרה, בנות!

כמו שכתבתי פה לפני זמן לא רב, עברתי שינוי באורח חיי וירדתי הרבה במשקל בחודשים האחרונים. המצחיק הוא, ששבועות ספורים לפני שהתחלתי בשינוי הזה עשיתי מעשה ותרמתי את כל הבגדים שהיו קטנים עלי לנזקקים. ועכשיו כשירדתי במשקל הכל נופל ממני. כבר קניתי מכנסיים וחצאיות וחולצות קצרות, אבל עכשיו כשכבר חורף אני מגלה שכל החולצות מהחורף שעבר פשוט תלויות עלי. אין לי הרבה כסף ולכן אני זקוקה לתמורה הגדולה ביותר בהכי פחות כסף שאפשר. וצריך לציין שאני מתכוונת לחולצות יפות - לא טי שירטס פשוטות אלא חולצות שאפשר ללכת איתן לעבודה או ליציאת קז'ואל ולהרגיש טוב. אשמח לכל המלצה

DREAM111

New member
היי אישה

קודם כל הכבוד על הירידה ועכשיו אחרי שנפרדת ממשקל מיותר מה מידתך

הלוואי עלי. במידה כזו את יכולה למצו

למצוא היום בגדים בהמון מקומות. לא צריכה להשקיע במותגי מידות גדולות כמו עונות ומתאים לי.

ענבר 23

New member
תשובה לשאלתך

היי- קודם כל. ראי, למה שלא תנסי את כל האאוט-לטים למיניהם? כל חנויות העודפים? גם זול וגם בכל המידות (לפני ואחרי הדיאטה...
) לא ברור לי מאיזה איזור את, אבל אם את מאזור השרון פחות או יותר , יש לך את האאוט-לט בהרצליה אם תרצי אכוון אותך בדרכים. יש לך בנתניה את העודפים של מתאים לי באיזור התעשייה החדש שלהם. שם ממש זול. אם את גרה יותר דרומה, למה שלא תנסי את צומת בילו (הבנות כאן דיווחו דברים טובים). האם ביקרת בבזאר של ניקול פעם?

ענבר 23

New member
אני יודעת שיש שם חנויות למידות גדול

שמעתי שגם אאוט-לטים. אני לא מהאיזור ולכן אני ממליצה להוועץ עם בנות הפורום מאזור בילו. אני נאחזת בשמועות ולא רוצה להטעות.

החורזת**

New member
בצומת בילו החנות של מתאים לי היא

חנות עודפים וגם של עונות. עונות נמצאת על השדרה הראשית, ממש די בכניסה, כמה חנויות אחרי מסעדת ננדוס. בערך מולה ממוקמת החנות של לילית וורדה שהיא לא חנות עודפים, אבל לפעמים ניתן למצוא בה מציאות. מלילית וורדה ממשיכים מזרחה ובאחת הפניות שמאלה ממוקמת מתאים לי ולא רחוק ממנה גם ג'אמפ וקרייזי ליין.

אני מת"א

אבל הבעיה העיקרית שלי שאני לא ניידת ולכן צריכה מקום שקל להגיע אליו עם אוטובוסים.

ענבר 23

New member
לגבי החנות המדוברת

הסתכלתי על השקית של החנות, ולצערי לא רשומים הסניפים שם. אם תחליטי שאת רוצה לבקר ברעננה, אז מהתחנה המרכזית בת"א את לוקחת כל קו לצ. רעננה (לדוג' 567 של אגד) ואז מהתחנה המרכזית של רעננה את לוקחת קו פנימי של אגד (מס' 2 למיטב זכרוני) שלוקח אותך לקניון רננים. לפני שאת מתחילה במירוץ הקניות, מומלץ להרים אליהם טלפון ולשאול בדיוק אילו מידות יש להם, לדעתי חבל לרוץ סתם. תהני

DREAM111

New member
צומת ביל"ו

בצומת בילו יש בכניסה מצד שמאל את ורדה&לילית ימינה יותר מצד ימין יש את עונות בהמשך פונים שמאלה ואז בקצה הכביש מצד שמאל יש את מתאים לי עודפים. יכול להיות שיש שם עוד חנויות עודפים במידות הגדולות. עכשיו שירדת אולי את יכולה להיכנס לכל החנויות ופשוט למדוד לראות ולמצוא את אשר את חפצה לו. מאוד קל להגיע לצומת בילו יש תחבורה ציבורית לכיוון דרום כמו ק. מלאכי ק. גת וכו' שעוצרים שם.

micpri

New member
אני נמצאת בדיוק באותו מצב

ולהפתעתי אני מגלה המון בגדים שמתאימים למידה שלנו בבאזרים. היום הסתובבתי בתל אביב ומצאתי המון סריגים בכלום כסף (30-40 ש"ח לסריג בחנויות השונות באלנבי). חולצות קצת יותר אלגנטיות לארועים מצאתי בסטפס באלנבי על מאזה (מול אנה), שדרך אגב התחילו לייצר מכנסיים עד מידה 48, עכשיו במאה ש"ח (סוף עונה). באנה אני תמיד מוצאת חולצות יפות לערב. היום מצאתי חולצות מעטפת חמודות מאוד שמתאימות לערב בברנארד עודפים בקינג ג'ורג. בכלל לדעתי את רק צריכה להסתובב באלנבי קינג ג'ורג, להכנס ולחטט בחנויות ותגלי אוצרות! אני חייבת לציין שאני הולכת עם בגדים צמודים - כך שאם את מחפשת בגדים רחבים יש אבל פחות!

למעלה