עזרה בנות, עזרה

עזרה בנות, עזרה

חחחחח מה זאת הכותרת זאת?? טוב בכל אופן, דיברתי עוד עם הילדה מביה"ס שבו אני עושה שירות, על אנורקסיה וכו' (גאד הצביעות) בקיצור אמרתי לה שאני אביא לה חומר על נזקי האנורקסיה, אם מישהי מכירה אתר/מאמר/ משהו טוב ודי פשוט לקריאה (נו חינוך מיוחד) אני אשמח אם תשלח לי... תודה

lital172

New member
מצאתי לך משהו קטן, מקווה שזה יעזור..

מהם הנזקים הנגרמים בעקבות האנורקסיה? הירידה המוגזמת במשקל גורמת למספר שינויים בתפקוד גופה של הנערה, ביניהם: האטת דופק הלב, עצירות, צמיחת שיער עדין באזורי הגב והזרועות, ירידה בלחץ הדם, מתן שתן בכמות מרובה (עד כדי שלושה עד ארבעה ליטרים ביום ואף יותר) ושיבושים במחזור הווסת, עד כדי הפסקתו והיעלמותו כתוצאה מהפסקה בביוץ. אולי זה צביעות, אבל זה מטוב לב שלך, ואת מקסימה שככה אכפת לך, אני מרגישה שדרך הילדה הזאת את מנסה להציל את עצמך..זה נכון? ומה איתך? מתי תטפלי בעצמך?

limf

New member
הממ... כאילו, הפורום הזה, אולי?...

וספיציפית מאמרי הפורום. מעבר לזה - כל הכבוד על הרצון והנכונות לעזור, אבל האם את חושבת שהדבר הטוב ביותר [לשני הצדדים] הוא שדווקא את תטפלי בעניין הזה? סליחה אם זה נשמע מזלזל. זו לא הכוונה. פשוט לך זה עשוי לעשות טריגרים אולי (?) וחוץ מזה גם אם לא היו לך ה"א, את גם לא אשת מקצוע, את גם נערה בעצמך. את לא חושבת שאולי כדאי שמישהו מבוגר ורצוי איש מקצוע יטפל בנושא? [כמובן, שלהביא לה מאמרים על נזקי האנורקסיה בכל מקרה זה רעיון טוב בלי כל קשר].

למעלה