עזרה בנושא תנורbellers

מיה84

New member
עזרה בנושא תנורbellers

שלום לכולם, קיבלנו מחברים תנור bellers והטמפ' רשום כ"מספרים" ולא כמעלות. האם יש מישהי שיודעת כיצד להתאים בין המעלות למספרים המופיעים? תודה רבה !! מיה

cbr1100

New member
מספרים ומעלות

לרב - המספר 1 מציין 50 מעלות והמספר 10 מציין 250 מעלות

cbr1100

New member
בכל מקרה

כל התנורים מגיעים עד לטמפרטורה של 250 מעלות. עשי את החלוקה ההגיונית לפי המספרים שיש על הכפתור, אם ידוע שהמקסימום הוא 250 מעלות.

goanin

New member
יותר?

אוי ואבוא.... ואני באתי לכתוב שיש תנורים שמגיעים ל200-220 וזהו. אני מה-זה לא אוהב תנורים. הם שותים חשמל... אני בקושי משתמש.

cbr1100

New member
נכון חלקי

270-300 מעלות מגיעים רב התנורים במצב גריל. טמפרטורה סטנדרטית לחימום ואפייה היא עד 250 מעלות.

dornat

New member
אז במה אתה כן משתמש כשאתה רוצה לאפות?

או לבשל בתנור

goanin

New member
אני לא אופה...

אין לי בבית עוגות ודברי מאפה. אני לא מרשה. פשטידות ודברים כאלה אני מכין רק לעתים רחוקות (ואז כן צריך תנור לצערי). עוף אני מכין על הגז, וגם בשר. וגם אם אני רוצה להכין טורטיות עם גבינה עליהן. אני לא מרגיש בנוח להשתמש בחשמל כמקור אנרגיה לחום או פעולות מכניות.... יש לזה הרבה הסברים. אני קמצן? כי עמית קורא לי קמצן לפעמים, אבל זה לא שאני מונע מעצמי הנאות וצרכים חיוניים.... אני פועל מתוך רצון לחסוך, וגם לשמור על כדור הארץ.

אנילה1

New member
goanin אתה יכול להכין פנקייקס המחבת על גז

זה גם נחשב לסוג של עוגה.

goanin

New member
../images/Emo32.gif חחחחחחחחחחחח קבלי:

דברים שאסור להכניס לבית שלי: סוכר (לבן, חום, ירוק, אדום, זהב..) חלב קמח לבן מרגרינה חמאה חזיר תירס תפוחי אדמה שמן מזוכך משקאות אלכוהול ממתקים מאפים דברים שאין בכלל בלקסיקון שלי (ושל עמית).

למעלה