עזרה בנושא נעליים!

yonisk8

New member
עזרה בנושא נעליים!

בבקשה צגידו לי דגם של ואנס הוא חזק ולא ניקרע מהר. הקודם שלי היה "דולין" והוא ניקרע אחרי שבוע. בבקשה תענו במהירות

itairom

New member
אין דבר כזה, ועל תתחילו לזיין בשכל

שלנעל ככה וככה יש טכנולוגיה ככה וככה כי זה אחרי הכל בולשיט, ממליץ לך בכללי לקנות נעליים במבצעים, לסוע יותר נולי וסוויץ, ואוליי לחשוב על הדרך שבא אתה גורף, ולהשתמש בדבק חם

מהה... שטויות..

בטח שיש נעליים יותר חזקות ופחות!! לי היו נעלייי אירוולק וניקראו אחרי חודש ועכשיו אני עם נעל אוסיירס שמחזיקה לי כבר יותר מ4 חודשים..

itairom

New member
אז אתה גבר

לא יודע מה איתך, אצלי נעל לא מחיזקה יותר מחודשיים, וזה לא אומר כלום לגבי הנעל(מנסיון הכל אותו דבר)

בטח שזה קשור לנעלים!!

לא סתם אושרי כתב במודעה של הTNT ב200 שקל זה הנעליים בין הטובות לסקייט שהיו פעם... אם אתם רוצים נעליים להרבה זמן קנו גלוב, כן כן כמה שהם יחסית יקרות הם שוות לחבר שלי יש גלוב וזה מחזיק לו מעמד כבר קצת יותר מחצי שנה... רק עכשיו זה מתחיל להיקרע

kbncba

New member
חחחחחחח מצחיק איך כל החדשים

בפורום ובסקייט מטיפים על דברים שאין להם מושג עליהם לכו לזרוק קקה במקום אחר פה זה לא מרשים אפחד

P Rod

New member
../images/Emo45.gif צודק..

עלק "לחבר שלי היו נעליים של גלוב והחזיקו לו חצי שנה" תכלס כולם פה מדברים כאילו שהם מבינים ואומרים הכי שטויות שיש אגב שאיתי גם אתה טועה ברור שיש הבדל חוזק בין נעל לנעל..אבל זה לא "גלוב חזקות ואנס חרא"

itairom

New member
כן אבל אתה לא יכול להגיד שיש נעל פלא שמחזיקה

אצל כל אחד חצי שנה (סתם דוגמא)

P Rod

New member
ברור שכן

קח לדוגמה כל נעל ולקנייזד לעומת אוסייריס די 3 האוסייריס תחזיק לך 7 שנים והוולקנייזד תחזיק חודש בערך

יאללה סתום תפה!!

מה אתה צוחק? ומה כ"כ מצחיק? אמרתי את דעתי על גלוב מה אתה ישר קופץ??? לא טוב לך על תקנה!

kbncba

New member
צודק זזתי לקנות גלוב כי הן חזקות

ולהקריב בתולות ולאכול חתולים

2vYa fajha

New member
ולעשות פייקי היל פליפ

kbncba

New member
תצחק תצחק אבל פליישר הפסיד לי

נולי מראינו עלאקר חחח

kbncba

New member
חחחח הוא פרש באמצע כי הובלתי 7 3 וניגמרו לו

התרגילים

itairom

New member
אותו דבר לגבייך

ואתה די פתטי אבל לא ניכנס לפרטים, וקבנקא, אתה כל כך צודק

msn1

New member
הוא אמר שהן טובות לא בגלל שהן מחזיקות

כי הן ממממממממממממממממממש לא, כל הנעלי וולקנייזד מחזיקות ממש על הפנים אבל יעני אתה מקריב את החוזק בשביל הרגשת סקייט וגריפ מושלמים כזה שזה לא פחות חשוב, אם אתה רוצה חוזק תיסע עם נעלי אתר בנייה מה אפשר להגיד לך

למעלה