עזרה בנושא לקים

עזרה בנושא לקים

מי יכול להמליץ לי איך לדלל לק כך שיהיה נזיל יותר (כמו שמדלל עוזר לטיפקס)? כמו כן, לק שקשה לי לפתוח אותו כי הוא סגור חזק (או נדבק) מה אפשר לשים כדי שיהיה קל יותר לפתוח אותו? תודה מראש.

גלי®

New member
בעקרון : אצטון מדלל לק ,אבל גם הורס

אותו ... אז , בשביל לפתוח את הקבוק , הופכים אותו , מטפטפים במסביב של המכסה אצטון בטפטפת , מחכים כמה דקות ומנסים לשחרר ... ומעכשיו , זוכרים לנגב את הפיה טובטוב בכל פעם ... לדילול ? בכל בית מרקחת יש מדלל לק ...

קישקשתא

New member
ברוכה השבה

מזמן לא ראינו אותך כאן. לפתיחת לק אני ממליצה פשוט להשרות את ראשו (הפוך) במים חמים לכמה דקות ואם לא הולך עם קצת אצטון. לדילול יש חומר מדלל לק (אצטון הופך את הלק ללא אחיד - אל תנסי). מדלל לק אפשר לקנות במקומות שמוכרים לקים "מקצועית" - פרפומריות מקומות בהם אפשר גם לבנות ציפורניים וכד´ אולי גם בבתי מרקחת..

תודה על ההיענות

ובכן, אני חייבת להודות שחשדתי שגלי וקישקשתא יגיבו, אין דבר שאתן לא יודעות - מדהים! ותודה לכן, אבל חשבתי שאולי יש לכן איזו עצת סבתא כזו. אם אני לא טועה לפני כמה זמן גלי פרסמה פה אתר של תרופות סבתא, או משהו כזה, תהיתי אם יש פתרון אחר מלבד אותם מדללים - הייתי צריכה משהו דחוף לאותו רגע ולא היתה לי אפשרות לצאת לקנות. תודה בכל אופן. וכיף לדעת שתמיד אפשר לפנות לאתר הזה בכל שאלה - קטנה וגדולה גם יחד!

גלי®

New member
מנסיון : אם תשרי את הבקבוק בתוך מים

חמים לכמה דקות , הלק יהפך לנוזלי יותר ... זו גם הסיבה שייבוש לק מתבצע מהר יותר מול מזגן ולא מאורר.... לא מבינה בכימיה של הדברים , רק יודעת שזה עובד ... (כמובן שזה לא יעבוד על בקבוק לק יבש לגמרי .... )

למעלה