תגובה...
כל מה שסיפרת פה קצת מזכיר לי את המערכת יחסים שלי לפעמים, אז אני רוצה להתייחס לזה קצת מהצד השני, נכון שאולי לא אקלע בול לסיטואציות של, אבל אני אנסה... בנוגע להעלאת שלדים בריבים, אני עושה את זה לא מעט, וכמה שאני שונאת שעושים את זה- לפעמים אני מרגישה שאתפוצץ אם לא. כי לפעמים נפגעים ממשהו וזה כל כך כואב בפנים שזה פשוט יוצא בכל ריב מחדש, גם אם זה לא קשור. אל תתעצבן מעצם העלאת השלדים- תנסה לפתור את אותם בעיות שעולות לפני השטח כל פעם מחדש, אולי זה שהן עוד קיימות מעלה את הלחץ במערכת כל ריב מחדש.... אולי אחרי שתפתרו את הבעיות הגדולות היא תהיה פחות אגרסיבית ומתוסכלת... ככה זה, כשטוב זוכרים תמיד את הדברים והרגעים היפים, אבל כשקצת רבים- כל ההרגשות הג'יפה עולים, ודברים שלא מפריעים לי ביומיום- אני אזכר בהם דווקא בעת ריב... נראה לי שזה טבעי, לא? הקרבי שבתוכי עולה... "ההשערה שלי היא שהיא עדיין בקשר איתי מפני שהיא שיש לה תיסבוך רגשי של אובססיביות."--- כל הקטע הזה בכלל הימם אותי, זה נשמע כאילו לדעתך היא איתך מתוך התפשרות זמנית, כרגע זה מתאים, ביום שיגיע האחד אתה אורז וביי. אם יש לה תסבוך רגשי והיא אובססיבית הייתי מציעה לך או לשלוח אותה לטיפול... אבל אולי זה בכלל לא ככה ורק אתה חושב ככה בגלל ביטחון עצמי נמוך..? אם אתה אומר שהיא האישה המושלמת ויכולה להשיג את כולם, וצעירה יחסית- אז אם היא שפויה בנפשה היא תעשה מה שטוב לה, ואם היא נשארת זה כנראה כי טוב לה ואותך היא רוצה, אם היא נשארת כי אתה התפשרות אז זה אומר שהיא באמת מתוסבכת ועדיף לך לקום וללכת מחר לפני שתיפגע. שוב, תבחן למה היא עדיין איתך כל כך הרבה זמן. בנוגע לזה שהיא "בזה לך". אצלינו כל ריב עולות "אצלו" רגשות שאני מזלזלת בו. אבל זה לא נכון ולא משנה כמה אסביר זה לא עוזר. לפעמים אני פשוט מתוסכלת מיואשת. אני מרגישה שהוא ממציא לי כל מיני דברים שלא קורים במערכת היחסית וזה גורם לי להשתגע, אני לא מסוגלת להגיב, ממלמלת לעצמי דברים- הואו חושב שאני בזה. ממש במקרה, אבל היום זה אחרי ריב שלדעתי קטן אבל ממש פגע בי, סורי אם אני נדחפת לשרשור, רק רוצה להבהיר למה אני מתכוונת: יצאנו לסרט, אחרי הרבה זמן שלא יצאנו (נכון ששנינו עסוקים אבל זה בעיקר כי הוא לא אוהב לצאת), הכל הדרך יש לו פרצוף תחת, לבש איזה חולצת סמרטוט שקטנה עליו ב2 מידות ("חיכיתי שתגיבי על החולצה" לדבריו, הוא יודע שאני לא אוהבת שהוא מתלבש כמו הומלס לפעמים ומינימום אני מצפה שכשאנחנו יוצאים שישים איזה פולו חלקה), צעק עליי על איזה שטות, מגיעים לסרט, קונים כרטיסים, ובגלל הבאס המשותפת החזרנו אותם וחזרנו הביתה. כששאלתי מה קרה לו נענה לי בתשובה: "היו לי הרבה דברים לעשות היום אבל בגללך לא הספקתי כלום". כל היום למדתי, ברגעים שלא למדתי מרתי לו כמה אני אוהבת אותו והמצאתי שירי שטות, וביקשתי סקס, אה ובישלתי לו ארוחת ערב. והוא מאשים אותי שאני הרסתי את היום. ברגע שהוא ענה את התשובה הזאת הוא היה מחוק עד סוף הערב מבחינתי, והוא חשב שאני מזלזלת בו. טוב חפרתי, הכוונה הייתה שלפעמים אני בזה לו אחרי שאני מרגישה שנפגעתי עד עמקי נשמתי....