עזרה בנושאי mcse

עזרה בנושאי mcse

מישהו יודע עד מתי המבחנים האלו יהיו על 2000, לפני שיעברו ל-xp ? ושאלה שניה: עכשיו עברתי מבחן על 2000pro . לאיזה מבחן כדאי להמשיך? (בעצם יש לי זכות לעשות מבחן 240-70 בחינם, אבל לא נראה לי שאתגבר על כך הרבה חומר.) הערה: אני לומדת בבית, לא במכללה. תודה מראש.

kitt

New member
בעיקרון לפי מה שנראה כרגע הXP

וה2000 חופפים. סה"כ המערכת היא על אותו בסיס כך שלא אמורה להיות בעיה. באתר של הMCSE ראיתי שרוב המבחנים ניתן לבחור בין XP ל2000. בקשר למבחן אותו כדאי להמשיך. נהוג אחרי ה2000PRO לעבור ל2000 SERVER. אבל זה לא מחויב.

zebra

New member
זיוה הכל השתנה לאחרונה!

עפ"י נתוני מיקרוסופט עד כה רק 8% מבעלי MCSE NT4 הצליחו לעבור שידרוג ל-2000 ולכן התקבלה החלטה חדשה שהתואר של NT4 ישאר בתוקף לנצח בלי צורך בשידרוג ל-2000 או למשהו אחר. אם יש לך כבר MCSE את לא צריכה יותר להיבחן בשום בחינה נוספת. אם אין לך עדיין MCSE כלומר עדיין לא השלמת 6 בחינות זה עדיין לא מאוחר שכן מקצועות הבחירה במסלול NT 4 עדיין בתוקף ואת עדיין יכולה להיבחן בהם. לגבי נבחנים חדשים יכולים ללמוד רק לתואר MCSE WINDOWS 2000 ואז צריך לעבור 5 מקצועות CORE + 2 מקצועות בחירה. אפשר להיבחן גם על XP/ .NET במשולב מי שרוצה, אבל זאת רק אופציה (בעתיד)...

למעלה