עזרה בנוגע לשכירות
שלום לכולם,
אני שוכרת יחידת דיור, במושב .
חתמתי לשנה אחת.
מהחודש הראשון בעל הדירה התחיל לבנות צמוד לחלון הדירה.
כשהפסיק לבנות התברר לי שיש לי מאחורי הבית שתי נגריות פעילות באופן יומיומי.
לקחו לו כמעט שלושה חודשים עד שפינה את חלק מהפסולת מאחורי היחידה ואת משטחי האזבסט המתפורים לאחר תלונות חוזרות ונישנות מצידי.
יש עדיין מבנה מול היחידה עם גג אזבסט, המבנה לא פעיל .
גדר המקיפה את היחידה ויתר היחידות התפרקה ולקחו לו חודשים בשביל להתקין אותה מחדש, ולבסוף הוא שם יריעת בד ירוקה.
המקום נראה ממש כחורבה.
באופן מתמיד יש ריח מסריח שמחורר לי את הכביסה ומסריח לי אותה, זהו לא ריח רגיל של מושב, כמו חרא של פרות, יש שם באזור מפעל קטן שלא ברור מה מייצר מכיוון שהוא מוסתר ובשעות שונות ביום יש ריחות מזעזעים של ביוב וקיא.
אחרי כל זאת ועוד, החלטתי לעזוב את המקום.
בעל הדירה אמר לי שאני צריכה למצוא דייר שיחליף אותי, ולמרות הקושי בתשלום, חיכיתי ארבעה חודשים בכדי למצוא מישהו שירצה את היחידה ועוד הורדתי מעט במחיר.
לפני מספר ימים מצאתי מישהו שרצה את הדירה.
אך בעל הדירה מסרב להחזיר לי את הצ'קים, הוא אומר שהעביר אותם לאחרים.
הוא אומר לי לחתום חוזה עם הדייר החדש ולקחת ממנו את התשלום, בשביל חמשת החודשים הנותרים.
אני לא מעוניינת בשום קשר למקום ההוא, ובטח לא לנהל את העסק שלו..
לא מספיק כל הצרות במקום , וכך שהוא לא נתן לי לעזוב למרות הרעת התנאים וכל השאר, ואחרי כל הזמן ששהיתי שם בניגוד לרצוני עד שסוף סוף מצאתי דייר חלופי.. הוא ממשיך ומגזים.
בתחילה, שחתמתי איתו את החוזה ביקשתי לחתום לחצי שנה, אך הוא צחק ואמר שאחתום לשנה שנכתוב סעיף שאוכל למצוא דייר חלופי ולעזוב. בדיעבד אני מבינה שהוא רמאי, ושמבחינתו הכל היה ידוע מראש, ורק חיפש לדוג אותי ברשת.
בבקשה אם מישהו יכול לייעץ לי,מה אני יכולה לעשות בנידון?
שלום לכולם,
אני שוכרת יחידת דיור, במושב .
חתמתי לשנה אחת.
מהחודש הראשון בעל הדירה התחיל לבנות צמוד לחלון הדירה.
כשהפסיק לבנות התברר לי שיש לי מאחורי הבית שתי נגריות פעילות באופן יומיומי.
לקחו לו כמעט שלושה חודשים עד שפינה את חלק מהפסולת מאחורי היחידה ואת משטחי האזבסט המתפורים לאחר תלונות חוזרות ונישנות מצידי.
יש עדיין מבנה מול היחידה עם גג אזבסט, המבנה לא פעיל .
גדר המקיפה את היחידה ויתר היחידות התפרקה ולקחו לו חודשים בשביל להתקין אותה מחדש, ולבסוף הוא שם יריעת בד ירוקה.
המקום נראה ממש כחורבה.
באופן מתמיד יש ריח מסריח שמחורר לי את הכביסה ומסריח לי אותה, זהו לא ריח רגיל של מושב, כמו חרא של פרות, יש שם באזור מפעל קטן שלא ברור מה מייצר מכיוון שהוא מוסתר ובשעות שונות ביום יש ריחות מזעזעים של ביוב וקיא.
אחרי כל זאת ועוד, החלטתי לעזוב את המקום.
בעל הדירה אמר לי שאני צריכה למצוא דייר שיחליף אותי, ולמרות הקושי בתשלום, חיכיתי ארבעה חודשים בכדי למצוא מישהו שירצה את היחידה ועוד הורדתי מעט במחיר.
לפני מספר ימים מצאתי מישהו שרצה את הדירה.
אך בעל הדירה מסרב להחזיר לי את הצ'קים, הוא אומר שהעביר אותם לאחרים.
הוא אומר לי לחתום חוזה עם הדייר החדש ולקחת ממנו את התשלום, בשביל חמשת החודשים הנותרים.
אני לא מעוניינת בשום קשר למקום ההוא, ובטח לא לנהל את העסק שלו..
לא מספיק כל הצרות במקום , וכך שהוא לא נתן לי לעזוב למרות הרעת התנאים וכל השאר, ואחרי כל הזמן ששהיתי שם בניגוד לרצוני עד שסוף סוף מצאתי דייר חלופי.. הוא ממשיך ומגזים.
בתחילה, שחתמתי איתו את החוזה ביקשתי לחתום לחצי שנה, אך הוא צחק ואמר שאחתום לשנה שנכתוב סעיף שאוכל למצוא דייר חלופי ולעזוב. בדיעבד אני מבינה שהוא רמאי, ושמבחינתו הכל היה ידוע מראש, ורק חיפש לדוג אותי ברשת.
בבקשה אם מישהו יכול לייעץ לי,מה אני יכולה לעשות בנידון?