עזרה בנוגע לרעיון

עזרה בנוגע לרעיון

שלום לכולם, אחלה פורום יש פה. אני מתכנת VB6 כבר כמה שנים ואני מעוניין לבנות משחק מושקע ורציני, עשיתי כבר משחק "שובר לבנים" בעל 3 שלבים עם בונוסים כאלה (האצת כדור והאטה שלו, יריות, חשמל שמושך את הכדור) שכל שלב יש קאטצ' אחר (השלב הראשון פשוט, בשלב השני צריך לפגוע בכל לבנה פעמיים ובשלב השלישי יש גדר שנפתחת ונסגרת) הבעיה היא שאין לי רעיונות מקוריים ואני צריך הכוון קטן, אנשים פה מקוריים ורציתי לדעת בנוסף מה אנשים מחפשים במשחק? מה יגרום לאנשים להוריד את המשחק שלי? הרי יש משחקי שוברי לבנים מצליחים שממכרים אנשים בצורה אדירה. האם בויז'ואל בייסיק 6 ניתן לבנות משחק ראוי? או שכדאי לי לעבור למשהו אחר? תודה!

Ultra Spidey

New member
נסה לפרסם כאן את המשחק

נשמח לתת משוב

ahillel

New member
למה אין X בחלון ?!

אתה מנסה בכוח להכריח אותנו להמשיך לשחק ?!
הערות על המשחק: 1. יש בעיית התנגשות של הכדור עם הבלוקים במהירות גבוהה (לפעמים הוא עובר דרכם). פתרון: להגדיל את הטווח התנגשות שלו כשהמהירות גבוהה. 2. אחרי שהכדור פוגע במשטח, הוא מקבל זווית נגדית, במקום להגדיל את הזווית הנוכחית שלו. 3. איך לעשות אותו מעניין? באופן כללי יש הרבה משחקים כאלה, ודי קשה לעשות אחד כזה חדש ומקורי. (למרות ש |זבנג| מתכנן לנו כמה הפתעות בתלת מימד...) בקשר להתקנה- באמת שאין צורך בתוכנת INSTALL בשביל משחק שנכנס כולו בקובץ EXE אחד.

De-Panther

New member
../images/Emo3.gifקודם אני צריך קצת זמן של..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מחשב לפני שאני עושה משהו בזמן האחרון אני חוזר בשעות כאלה הבייתה

זה לא לפעמים

זה ברגע שאתה מקבל בונוס שהופך את הכדור לחודר לבנים שכזה, הוא לא חוזר אלא עובר דרכן. ולחיצה על אסקייפ יוצאת מהמשחק, יש הוראות למשחק
ושאלתי באופן כללי על מה אנשים מחפשים במשחק ואיזה מאפינים יש למשחקים הממכרים שאנשים נמשכים אליהם?

codvir

New member
לשאלתך

VB6 היא אחלה אבל דיי ישנה ודיי מוגבלת למשחק מושקע וגרפיקה עוצרת נשימה. המשחק פשוט לא יזוז. עד הופעת הדוט נט C++ היתב השפה. דוט נט 2005 הכניס שיפורים מדהימים ואתה יכול לפתח משחק לכל דבר ב VB2005 אבל תצטרך ללמוד הרבה דברים. אם אתה רוצה משחק מושקע חזק וגרפיקה עוצרת נשימה אני הייתי ממליץ על C# בגירסת 2005 או VB2005. תהנה

De-Panther

New member
לגבי פיתוח משחקים עם דוט נט..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הדבר מגביל את המשחק בכך שהוא יוכל לרוץ רק על מערכות הפעלה של מייקרוסופט ולפי מה שהבנתי חלק מהיתרונות שהדוט נט נותנת גורמים לזלילת זיכרון של תוכנות ומשחקים שהכינו בדוט נט אני ממש לא מבין בדוט נט... ככה שאני ממש לא בטוח במה שאמרתי כאן - ואני מזמין את כולם לתקן אותי ולהגיד שאני טועה

Ultra Spidey

New member
תוכנית פשוטה של Hello World גובה יותר משאבים

ממשחק תלת מימדי בVB6 על TV3D.. אז בהחלט לא הייתי ממליץ על 2005 בשביל משחקים

למעלה