עזרה בנוגע למפרטים..

cold whisper

New member
עזרה בנוגע למפרטים..

אני מעוניין לקנות מחשב נייד ואני מתלבט בין 3 מפרטים.. על מה אתם ממליצים?

cold whisper

New member
תוספת

אני מעונין לדעת איזה מהם יתמוך בwindowns vista בצורה הטובה ביותר

bar666xp

New member
2 דברים יש לי לומר לך...

1. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=1372&a=62027&c=6590&sc=0&ssc=0 2. עוד לא קם המחשב שיפעיל את המערכת הפעלה הזו בצורה טובה במיוחד, כי המערכת הפעלה הזו לדעתי האישית לא רשאית כלל להיקרא מערכת הפעלה! מה הדרישות מערכת לאיכסטה כנס לאתר MS זה מופיע שם גם אם תכפיל את המומלץ שלהם עדיין המארכת שווא ל___. מה באמת מומלץ אם אתה רוצה דווקא את איכסטה... זיכרון 2G ומעלה, כ.מסך 950 של אינטל צפונה... מעבד אפשרי כל מעבד אם אני זוכר נכון הדרישה היא ל1GHZ.

cold whisper

New member
אז ככה

אני צריך אותו ללימודים בעיקר,אופיס אינטרנט וקצת סרטים התקציב נע בסביבות ה5000 +- יותר נוטה לכיוון המינוס

bar666xp

New member
OK לדעתי אין הצדקה להוציא יותר מ..

3.5Kש"ח-4Kש"ח~ לשימושים הללו... הלינק הראשון לא ניפתח.. השני הלנובו עם כ.מסך חזק יותר ומעבד חלש יותר... השלישי הדל על כ.מסך חלש יותר ומעבד חזק יותר... אם אתה חושב על להפעיל בו גם איזה כמה משחקים הלנובו יהיה מתאים יותר.. אם המחשב ישמש בעיקר לאופיס ושות שוב הלנובו לדעתי ביגלל שיש בו 2G זיכרון מול ה1G בדל. אם יהיה שימוש בתוכנות כמו METHLAB או שימוש בDATABASE וכדומה הדורשות/מניבות יתרון ממעבד חזק אולי יהיה יתרון לדל... כדאי גם לבדוק כמה יעלה שידרוג הזיכרון ל2G בדל {אאל"ט כ300ש"ח} מה שיכול לתת לו יתרון בישומים כמו אקסס לדוגמה... אבל שוב לקחת בחשבון ההבדלי ביצועים יהיו די קטנים.

Duke1155

New member
עניין השירות חשוב

ממליץ עם כבר אז על הראשון ולא על השלישי עקב מהירות המעבד למרות שהלנובו נראה כי הוא יותר טוב עניין השירות חשוב והבנתי כי השרות בחברה זו אינו סביר בלשון המטה, דבר נוסף הוא רכישה של כל מחשב ברשת כמו אופיס דיפו אינו ממומלץ ע"פ חוויות של חברים שירות רע ביותר ממליץ על חנויות יותר קטנות ומקצועיות עיין בזאפ....

למעלה