עזרה בנוגע ליבוא

מנגה22

New member
עזרה בנוגע ליבוא

לא מצאתי שום תשובה מספקת באינרטנט אז אני פונה לחברים פה.. השאלה שלי היא כזאת: יש איזשהו מוצר שאני מעוניינת להביא מסין, הציבו לי תנאי של 45 קילו. הסכמתי והכל כולל המשלוח מסתכם ב 2400 שקל. השאלה שלי היא האם ברגע שהמשלוח יגיע אני אצטרך לשלם עוד סכום בשביל לשחרר את החבילה? בתוך החבילה יהיו 800 מוצרים . איך הולך כל הקטע של יבוא חד פעמי.. אשמח לתשובות ואפילו למישהו שמוכן לעזור לי בצורה אישית.

HayaBee

New member
שני...חושבתני שיש בכוחי לעזור.....

שני...חושבתני שיש בכוחי לעזור, שנן חברות שתבאנה לך את המוצר שתזמיני במחיר הגיוני ולפעמים זול מזה שתוכלי לקבל אם תתעסקי בזה בעצמך - עד הבית עם שליח.....אחת כזו אני מכירה באזור בלומפילד בתל-אביב קרוב לבית מרכזים שנשרף, אשמח להנחות אותך לשם, יש להם משרדים ונציגים בסין שמשמיגים כל דבר עבורך, לא משנה המשקל, זה מצורף למשקלות אחרים.. לתראות, חיה

יבוא מסין

שני, זה הולך לעלות לך עוד ולא מעט... מאחר ולא אמרת מה את מייבאת אז קחי בחשבון: על מרבית המוצרים המיובאים מסין יש מכס של 30% (למרות ששמעתי לאחרונה שזה ירד, לא יודעת אם זה נכון). על זה תצטרכי לשלם מע"מ כדת וכדין. יש את העניין של מה את מייבאת, אם זה טקסטיל, המיסים הם 100%, פעם אחרונה שאני בדקתי. אלקטרוניקה, תלוי מה, נע בין 20% ל- 80%. לפני שנתיים אני התעניינתי ואלה הנתונים שקיבלתי. יש טבלה באתר של רשות המיסים, חפשי בגוגל. דבר אחד בוודאות, כל סכום מעל 100$ מחוייב במע"מ 15.5%.

כן, תצתרכי לשלם כל מיני מיסים כמו מכס, מנסיון

עדיף לתת לחברה המובילה עוד כסף שיעשואת הליך השחרור ויביאו לך את הדברים. הם גם יוכלו להיד לך אילו מיסם יהיו.

מנגה22

New member
תודה חברים

תודה רבה רבה לכולם.. כניראה שאני אשלם לחברה שתביא לי את זה עד לבית בתוספת ששווה לי את הכאב ראש:)

התחום קצת מוכר לי...

תפני לאחת מחברות השילוח המובילות, אלו יש ביכולתן לייבא כל שתרצי כשהם מטפלים בכל, הם מקצוענים ומכירים את כל הגורמים הנוגעים לדבר (יש הרבה כאלו!!) ולבסוף ייתכן שאפילו תשלמי פחות. עובדה זו נובעת מכך שקיום כל חברה מתחרה על כל משלוח ומוכנה להפסיד רק כדי להשאר בעניינים וגם משום שהמשלוח שלך פצפון יחסית לכל מה שהם מטפלים בו והעלות עליו יורדת משמעותית. תפני לפליינג קרגו, יו.פי.אס, פריץ, די.ה.ל ותראי שייצא לך הכי טוב ופחות כאב ראש! אלו המובילות בשוק, יש להן סוכנים בכל חור בעולם וקשרים בכל מקום... גם עם המכס... בהצלחה!

HayaBee

New member
לשני שלום. . jan7 27/06/09 1

לשני שלום. י .‬ jan7 27/06/09 13:37 במכס יש תרגיל מלוכלך.מחזיקים סחורה במחסנים כמה ימים וגובים על זה כסף. פתרונות יבוא מסין חברת "דור חדש ביבוא " מתמחה במתן פתרונות כוללים ליבוא מסין (איתור מוצרים , רכש, פיקוח ושילוח ) . בעל ניסיון של כעשור שנים ביבוא , יצוא , ומסחר מול השוק הסיני . משמש "מורה דרך" ויועץ בכל הקשור להתנהלות יבוא וקשרי מסחר מול השוק הסיני . איתור ספקים ומוצרים , ליווי כל תהליך היבוא לפי צרכי הלקוח , בקרת איכות בסין ועוד . שותפות במשרד מקומי בסין . ליצירת קשר : יוני דור [email protected] 05X – X6X500X הי יעקב....כל הכבוד על החתימה, מוצלח מאוד, הכללים לא משתנים לגבי מספרי טלפון ולכן נאלצתי למחוק את הודעתך...נא הקפד על הכללים אודה לך מאוד.....כמה פעמים עלי לבקש?

למעלה