עזרה בנוגע לחוזה

Cow23

New member
עזרה בנוגע לחוזה

מישהו יכול לעזור לי?
בעל הדירה לוחץ לחתום אך אני לא מרוצה מהחוזה למרות שבקשתי ממנו להוסיף דברים

הוא רוצה גם שאני אעשה ביטוח אש לדירה על סך חצי מליון ש"ח, הגיוני?
כמה זה בערך יעלה בחודש,מישהו יודע?

בעל דירה שנראה בעייתי כבר בשלב החוזה

היה מדליק לי נורות אדומות לגבי ההמשך...

תרימי טלפון לביטוח ישיר ותשאלי כמה יעלה ביטוח כזה לחודש.
אישית אני לא מכירה דרישה כזו מבעלי דירות.

Cow23

New member
הוא אומר שהוסיף

אמא לא מרוצה מהחוזה והאמת אני כבר לא יודעת למה

Cow23

New member
למישהו כתוב בחוזה מה זה נזק סביר?מישהו מפה

יוכל לראות את החוזה ולעזור לי?

B L I M P

New member
המלצה

בסופו של דבר מה שחשוב זה ההסכמות בינכם שהן אלו שבאות לידי בטוי בחוזה. אם אתם לא מסכימים והוא לא מתגמש, אם כבר מההתחלה הוא נראה כמו מישהו שלא תסתדרי איתו, כזה שלא יטפל בבעיות (אם יצוצו) ועשוי לדפוק אותך כשתרצי לצאת מהדירה - מומלץ לחפש דירה (ובעל בית) אחרת.

ממליצה לך לרדת מזה

ביטוח לדירה לא את אמורה לעשות, הביטוח היחיד שאת יכולה לעשות ולא חייבת, זה ביטוח תכולת. ביטוח מבנה וכו' זה באחריות בעל הדירה - הוא גם זה שיקבל את הפיצויים במידה וייגרם נזק, ובמקרה כזה חוזה סטנדרטי מאפשר סיום התקשרות (הרי אם ייגרם נזק לדירה שלא יאפשר מגורים, אין שום סיבה שתשלמי לו שכ"ד).

אין דבר כזה "אומר שהוסיף", את צריכה לראות בעיניים שזה הוסף ורק אז לחתום. בלאי סביר זה מושג כללי שמתייחס לנזקים שנגרמים כתוצאה משימוש סביר בדירה ובנספחיה, הכוונה בגדול לא לנזקים שנגרמו בכוונה.

לא מדוייק

ביטוח מבנה על אחריות הבעלים וביטוח שריפה והצפה על אחריות הדייר. עולה בערך 35 שח לחודש. גם אני נדרשתי לבטח בעבר וגם כיום אני מבטחת.

וואלה?

זה מעניין. עדיין לא שמעתי על מישהו שחויב לעשות את זה כחלק מחוזה סטנדרטי, אבל כשחושבים על זה אני זוכרת מקרה שסופר בפורום על דירה שנשרפה, ובעל הדירה הפעיל את צ'ק הביטחון של השוכרים...

לי אישית יש גם ביטוח על התכולה כולה

ולא היתי מוכנה לגור במקום שאינו מבוטח. הגיוני להפעיל צק ביטחון האמת, הביטוח הוא על אחריות הדייר כך או כך..
הוא מכסה שריפות והצפות ויש מקומות שמכסים גם נזקי פריצה כמו תריסים שבורים או חלונות וכו

למעלה