עזרה בנוגע לויזה

rednir

New member
עזרה בנוגע לויזה

אני נוסע לארה"ב השבוע, ובגלל השביתה לא הספקתי לעשות ויזה להודו- לשם אני מתכנן להגיע עוד חודש, חודשיים. רציתי לדעת אם יש לי אפשרות מארה"ב לעשות ויזה להודו. ואם ידוע למשהו אם דרכון בריטי מאפשר כניסה להודו בלי ויזה. תודה.

אתרים בקשר לויזות להודו

מצורפים מספר אתרים שנותנים את מירב האינפורמציה לגבי ויזות להודו. לפי מה שראיתי כל אחד צריך ויזה להודו כולל דרכון בריטי. אבל ליתר ביטחון אתה יכול להתקשר או לקונסוליה ההודית בארץ ולוודא, או אפילו הקונסוליה הבריטית תוכל לעזור. דרך נוספת לברר היא דרך סוכן הנסיעות שלך.להם בדר"כ יש ספר מקצועי שמפרט לאיזה ארצות צריך ויזות לפי הדרכון שברשותך. מקוה שהאינפורמציה המצורפת תעזור. בהצלחה.

makanaonao

New member
טוס לשגרירות הודו ../images/Emo8.gif

גם אנחנו "נתקענו" בלי ויזה לתאילנד והסוכנת הפוסטמה שלנו ב"איסתא" בחרה לספר לנו שלא הכניסו 2 נוסעי אלעל לתאילנד (שנחתו בלי ויזה) רק ביום שישי... והיא אמרה לנו שלעשות ויזה דרך "איסתא" עולה 116 שקלים וזה לוקח שבועיים (אנחנו טסים ביום שבת הקרוב) אז לקחנו ממנה את הכתובת והטלפון של שגרירות תאילנד ואצנו רצנו לשם אתמול בבוקר והויזה כבר הייתה מוכנה היום בבוקר תמורת 65 שקלים בלבד... מסקנה: למצוא את מספר הטלפון והכתובת של השגרירות ולהגיע לשם בעצמך ולא לסמוך על איזו סוכנת פוסטמה ב"איסתא". מקווה שתצליח לארגן לעצמך ויזה במהירות האפשרית, בהצלחה, מקנאונאו.

rednir

New member
תודה...

אבל הבנתי היום שמהרגע שהויזה יוצאת השעון מתחיל לתקתק. אז נראה לי שכבר אני אוציא בארה"ב.

makanaonao

New member
על לא דבר... ../images/Emo42.gif

לגבי הודו אין לי כל כך מושג... לכן כדאי להתקשר לשגרירות ולבדוק, תבלה בהודו ותשמור על עצמך, מקנאונאו נ.ב - על פורום המזרח הרחוק כבר שמעת?...

נופר30

New member
מוזר אני הייתי ביוני בתיאלנד

ולא נתבקשתי להוציא ויזה הוריו של בעלי היו לפני חודש וגם לא הוציאו ויזה נראה לי מוזר

makanaonao

New member
נופר...

גם אלו שהיו איתי ושהו כבר מספר פעמים בתאילנד הופתעו מדברי הפוסטמה... אז למרות שהיא פוסטמה ונזכרה לאמר לנו את הדברים רק בשישי האחרון אצנו רצנו לשגרירות תאילנד והוצאנו ויזה... שיהיה לילה טוב
מקנאונאו

אל תשכח לבקש MULTIPLE ENTRY

רק ענין של סימון המשבצת המתאימה, ויאפשר לך לקפוץ לסרי לנקה, נפאל או אולי בורמה אם בא לך קצת לנוח. טיול בהודו, אם נעשה כמו שצריך, זו עבודה מתישה פיזית ונפשית, אם כי מאוד מתגמלת. מצד שני, אם אתה רק בקטע של לשבת על הגג באיזה GUESTHOUSE במאנאלי ולעשן, אז זה לא ממש משנה.

למעלה