עזרה בנוגע לאפריקה

אחיתוכס

New member
פששששששש...אפריקה מתרסקת היום !!!

עולה רק 1.4% במקום החמישיה הרגילה ! נו מה יהיה ? המשקיעים מאוכזבים ממך לבייב !

הערשלה

New member
עזרה בנוגע לאפריקה

היועץ מציע לי להשקיע באפריקה ישראל ,אני מאד חושש כי זה הגיע לשיאים מוגזמים ואולי עכשיו תתחיל ליפול .אבל זהמאד מפתה מה עושים

טלטל222

New member
המחזור במעוף עולה בשעה האחרונה ואיתו עליה

בירידות.רק שלא תהיה עליה לקראת הסיום מעבר ל-1062 וסיכוי טוב שמחר ממשיכים לרדת.

CLASSIFIED

New member
איזה כיף!!!

קניתי פוטים בפקיעה של 1082 ומאז רק יורד. (בלי עין הרע).

אחיתוכס

New member
נכתבו פוט 1030 ב-900

עד לרגע זה החזקתי 8 מרווחים יורדים P1060-P1030 והוספתי כתיבה של עוד שני 1030. הקיצר , עדיין מתאים לי ירידות אבל מתונות יותר.

Lucius Vorenus

New member
תוכס תשמע לי כתיבות זה חרא

הסטיה עול היורדת אתהלא מבין מה הולךכאן. זה לא שווה. אולי יומי אולי. יש בלגן שלם אני קונה מוכר כותב עושה עמלות רואה בסוף כלום פשוט כלום.

אחיתוכס

New member
אבל אני לא כותב חשוף ?

אני מחזיק 8 פוט 60 בלונג משער 1180. כתוב על 10 פוט 1030 בממוצע שכרגע אין לי כוח לחשב. מה הסיכון שלי פה ? הלוואי שאני אשלם על הפוטים הכתובים בפקיעה הבאה (אבל לא להגזים , כן ?)

Lucius Vorenus

New member
אני לא יודע איזה כמויות יש לך

אבל 25 יום לפקיעה עשית רווח משלשום תמכור את זה. לתכנן דברים לפקיעה 25 יום לפני. מילא היית בהפסד ואתה בטוח בכיוון שלך. אבל יש לך רווח של 25% . תמכור. יש כאן גנבים.

אחיתוכס

New member
זה ממש לא משנה

גם חודש שעבר היו מעט ימי מסחר ותראה איזה מהלך מטורף היה כאן !

Lucius Vorenus

New member
חודש קודם לימדו אותי

שזה לא משנה כמה ימי מסחר אלא כמה ימים אין מסחר בתקופה הנל. כי אם ארהב עולה 2% בסוף שבוע אצלנו עולה 3%. ולכן 25 ימים ברוטו לפקיעה אסור לכתוב פשוט אסור

Lucius Vorenus

New member
מה שאתה ושה עכשיו הכי טוב

תשאל אנשים בפורומים הם הכי אמינים שיש. את אשתי הייתי משאיר ערומה איתם בחדר סגור מרוב הבטחון הרב שיש לי ביושר שלהם. והיא לא כל כך מכוערת כמו שאתם חושבים.

a n g l o

New member
אכן, יודע צדיק נפש בהמתו וחמור אבוס בעליו

תבין את זה איך שאתה רוצה...

למעלה