עזרה במתנה...

doritle

New member
עזרה במתנה...

אני רוצה לתת מתנה לעובדת שלי שעוזבת אחרי שנים שעבדנו יחד. משהו מדליק שילווה אותה תמיד ולא בנאלי (למשל, מחזיק עפרונות עם הקדשה...) וגם... רעיון לאיזה משפט קצר וקולע שילווה את המתנה. תודה מראש.

KarinDi

New member
אולי

תספרי לנו קצת יותר עליה- גיל, אופי העבודה, אולי למה היא עוזבת?~ כמה רעיונות ראשוניים: - עציץ תבלינים לתה - לוח מודעות - מחברת/פנקס מעוצב - כרטיס עם תמונות לארנק - מיני אלבום - תכשיט עם מוטיבים שקשורים לעבודה (בעיני זה יכול להיות מקסים!) נשמח לעזור עוד אחרי שתתני לנו עוד פרטים!

doritle

New member
זה קשה...

היא בת 35,יש לה 4 ילדים, היא עוזבת בגלל שמקום העבודה עובר לעיר אחרת (המרוחק מעיר מגוריה - ירושלים), והעבודה היא... מנהלת חשבונות...
מחברת מעוצבת כבר הכנתי לה פעם לאחד מימי ההולדת..

דוריק30

New member
מתנה לחברה לסיום העבודה

מתנה שאפשר לשים על שולחן העבודה שיהיה לה במקום החדש ויזכיר לה את המקום החדש: תמונה ממוסגרת/לוח שעם קטן עם תמונות מהעבודה, ברכות מהעובדים/ממך, עציץ במבוק למזל או עץ גמדי- משהו מהתרבות הסיני שמביא מזל פד לעכבר עם תמונות מהמשרד/ברכות ואיחולים או מתנות עד שהיא תמצא עבודה חדשה: קופונים שתכיני לה לכל מיני דברים- קופון לקפה איתך, קופון לביקור בספא, קופון לקניית ספר וכו' ערכת תה לזמן שתהיה בבית- אני זוכרת שפעם היתה קופסת עץ עם מלא תיונים בפנים ערכת קפה- סוגי קפה שונים, כוסות כיפיות מקווה שעזרתי במשהו בהצלחה

KarinDi

New member
רחוק מהעין

לא רחוק מהלב? איתך לאורך כל הדרך? אם משהו לשולחן- אם שולחן מבולגן מעיד על ראש מבולגן, על מה מעיד שולחן ריק?

doritle

New member
אהבתי... ../images/Emo6.gif

במיוחד את ההצעה האחרונה.. אבל מהכרותי איתה היא תעלב... עוד רעיונות?

למעלה