עזרה במתנה

orbit menta

New member
עזרה במתנה

שלום כולם, אני יודעת שזה נורא קשה והכל אבל לחבר שלי יש עוד מעט יום הולדת 18 ואני רוצה לעשות לו משהו נחמד ויפה כי אני אוהבת אותו ובאמת מגיע לו. אשמח אם תוכלו לתת לי רעיונות, אפילו כללים, רק כדי שיהיה אולי כיוון כי אני ממש בבעיה :\ או אם תוכלו לכוון אותי ולתת לי לינקים לרעיונות שאנשים עשו אני אשמח :) אני מעדיפה דברים שלא דורשים יותר מדי מאמץ כספי כי המצב מאוד קשה אצלי ואני לא עובדת. תודה רבה לכם והמשך יום מקסים!

דוריק30

New member
לפני הכל...

ספרי עליו/ עליכם קצת שאפשר יהיה לכוון למשהו שיתאים לכם הנה קצת רעיונות ראשוניים: להכין לו מתנה- זו אפשרות שנראית לך? לעשות יום זוגי- ארוחת ערב שתכיני עם מטעמים שהוא אוהב, אולי יום כיף משותף לתת לו מתנות קטנות שאותן תחביאי ובמשך היום/הערב תשחקו חפש את המטמון במשך היום תסתובבו בעיר שלכם או בעיר אחרת, תצטלמו תמונות משוגעות ותכינו אלבום משותף רעיונות קטנים, האם זה בכלל הכיוון שלך? שבת שלום

orbit menta

New member
עליו

אין לו תחביבים אודברים מסויימים שהוא אוהב לעשות... רוב הזמן הוא על המחשב. הוא חולה על טיק טק תפוז, ודי זהו... אני רוצה לעשות משהוט אולי עם הטיק טק אבל אין לי מושג מה.. להכין לו מתנה זו אכן אופציה, וכך גם מתנות קטנות. אני גם רוצה רעיונות לדברים שאפשר לעשות במהלך היום..

דוריק30

New member
רעיונות

את יכולה להכין טיק טק תפוז לשעת חירום- לשים קופסה מלאה בתוך קופסה סגורה. ראיתי כאלה עם סיגריה. להכין קולאז' תמונות שלכם על לוח שעם, ושיהיו על זה הודעות או פתקים קטנים שלך אליו במהלך היום את יכולה לתת לו רמזים למה שהולך לקרות בערב, ובערב לעשות לו ארוחה רומנטית

למעלה