עזרה במשלוח מוצרים

nimrodakar

New member
עזרה במשלוח מוצרים

שלום רב, אבקש ממכם מספר עצות בנוגע לכמה סוגיות : 1.יש לי קונה מספרד , המכירה תסתיים על 8-10 דולר , משקל החבילה לא עולה על 250 גרם (חולצה) , האם לשלוח לקונה את המוצר בעזרת צרור או מכתב (לפי אתר דואר ישראל ) האם כדאי רשום או רגיל בכזה מחיר ? 2. יש לי עוד מוצר שייסגר על מחיר של 20-25$ (חולצה) , הקונה הוא מארה"ב אך אבוי אין לקונה פידבקים לא על קניה ולא על מכירה ( פידבקים 0 ) , האם כדאי לבטל לו את המכירה או לנסות את מזלי (פה אני בטוח אשלח בדואר רשום ) ? 3. לגבי ה LABEL עם השם והכתובת של הקונה , איך בדיוק אתם מדפיסים את זה על נייר שנדבק לאריזה ? תודה לכל מי שעוזר , יום טוב.

panayotiss

New member
טוב טוב.בבקשה.

1. שלח באמצעות מכתב במעטפה שטוחה. אם יש לך עוד כאלה חולצות (במידה והמוצר לא יגיע ליעדו יש לך מוצר חליפי) שלח רגיל, אם זה מוצר יחודי שאין לך עוד כמותו שלח רשום. 2. אל תבטל כלום, תן לו קרדיט, כולם מתחילים מאפס. גם ככה עד שהוא לא משלם אתה לא שולח.חכה לכסף שבוע ואם לא ישלם פתח דיספיוט. דואר רשום בוודאות. 3. אם אתה מוכר בכמויות תרכוש דפי מדבקה ותגדיר בוורד הדפסה לפורמט הזה. אם אתה שולח משלוח ביום אז תעתיק את הכתובת לקובץ וורד תדפיס ותדביק עם סלוטייפ. זו עצתי. בהצלחה.

The Experience

New member
אתה יכול להדביק עם רוק ולא עם סלוטייפ

בעיקרון הוסברו לך פה ע"י מנהל הפורום ה"רעיונות" הכי הגיוניים ברורים ובטוחים. לגבי 3 - אני עושה את זה כבר שנים ואף אחד לא התלונן.

למעלה