איפה שיש ילד שרץ במעגלים, יש שם בית מזח וסירה! והוא יקח אותך לאי עם המכון הבא, תלחם, תשיג פלאש במערה, תביא מכתב לסטיבן (איזה חתיך!) ואז הזקנצ'יק יקח אותך לאי אחרי, פשוט וקל
מישהו הסביר לי בפורום אחר...הייתי יכול כבר להבין מזמן הייתם יכולים פשוט להגיד שאני צריך לחזור אחורה לחוף הקודם אני כמו טיפש מנסה למצוא בית בחוף של העיר הזאת!! טוב לא משנה חפיף....עכשיו יש לי בעיה באי הזה נלחמתי כבר במכון וכדי להמשיך המערה הזאת היא המוצא היחידי אבל אני סתם הולך בא כל הזמן ולא מבין איפה אני....מה אני אמור לחפש בה בדיוק?..
זה לא מבוך או משהו אתה יכול להמשיך רק ישר... ובמקרה שלא ידעת אתה חייב מצ' בייק כדיי לנסוע מעל הסדקים באדמה (וזה גם חייב ליהיות במהירות המקסימלית שלהם כך שזה דורש כמה משבצות הכנה P
הזה? סידוט נכון?... אה וניצלו"ש אכזרי לשתי שאלות שאחת מהן אני דוחפת בכל מקום אפשרי...: 1) מי הם שלושת המתמודדים להנהלה? 2) דיג'יאש איך קראו לך בפורומים של פאלט ז"ל?
כל כך פשוט?! אניווי פשוט תמשיך בכל הקומות של המערה עד שתגיע לסוף (חדר קטן כזה) ושם תראה את סטיבן או איך שקוראים לו ותדבר איתו זה הכל --; (אם אני לא טועה איפשהו שם צריך להתשמש בהזזת או שבירת אבנים.. אבל לא שיחקתי בזה כבר כמה חודשים אז יכול מאוד ליהיות שאני טועה
לא אמרנו לך שאתה צריך לחזור אחורה? נו באמת, הנה כמה ציטוטים: "תחזור חזרה את היער, ותכנס לבית שעל יד חוף הים, ואז האיש שם ישיט אותך לדיופורד" "חזור אחורה עד שתגיע לחוף" "זוכר|סגדש| את היער ההוא שעברת דרכו|סגדש| כדיי להגיע לעיר עם המכון?, אז אתה הולך לכניסה ליער, זוכר|סגדש| שיש שם חוף וילד עם האגוז הזה וטאלו?" ומה נשאר לנו להגיד לך אחרי זה? חפיף
טוב נו לא משנה לא בא לי להתווכח....ואם אני נתקע כל כך הרבה במשחק זה כי עשו אותו מאוד מסובך ואין מקום שקל להמשיך ממנו! והבנתי כבר שאני אמור להמשיך במערה אבל כמה אפשר איזה חצי שעה אני מסתובב בה ואני בעיגול קטן כזה שאני לא רואה בכלל לאן אני הולך! איך אפשר?!
למרות שבאת בנימה כעסנית בבקשת עזרה, כל אחד כאן נסה לעזור ולהסביר לך. לא רק שלא הודת לאיש אלא אתה עכשיו מתריס בנו שאנחנו לא הסברנו לך נכון, בנו האשמה בכך שהסתובבת שעות רבות בלי לדעת מה עושים, ושלשמחתינו אתה סולח לנו (חפיף). הנימה הילדותית הזאת לא תקדם אותך במשחק, תהיה בטוח בכך. ולא, אם אתה נתקע כל כך הרבה, אין זה אומר שהיוצרים אשמים בכך שיצרו משחק קשה מדי. עובדה שהרבה אנשים עברו את המקומות האלה בלי בעיות. ולא, אם לא הבנת את ההסבר של אף אחד מאיתנו, אין זה אומר שאנחנו מסבירים לא נכון, ועובדה שכן הצענו לך, ואף מספר פעמים, לחזור אחורה במפה. לא יזיק לך להודות בטעותך במקום להאשים את כל העולם ושניה אחרי לומר שאינך רוצה להתווכח. בקיצור, מה שרציתי להגיד לך, שאל שאלות כמה שאתה רוצה, זכותך, אך כבד את אלה שעונים לך ומנסים לעזור. בהצלחה במשחק ושיהיו לך חיים נפלאים