עזרה במשחק ספיר!!

CoolBoy14

New member
עזרה במשחק ספיר!!

הגעתי לדרך ללא מוצא- דרך 115 אם אני לא טועה יש מימין ומקדימה עצים, משמאל ים שלא מוביל לשום מקום, ויש כל מיני פסים כאלה האלה שאפשר לעבור דרכם רק מצד אחד (לקפוץ) קצת אחורה יש איזשהי עיר זאת עם המכון של המאמנת אדמה.... בבקשה תגידו לי לאן אני הולך עכשיו....אני כל הזמן תקוע שם אני לא מתקדם לשומקום

gloom

New member
יש כפתור שנקרא PRT SCR

תלחץ עליו איפה שאתה תקוע תיכנס לצייר ולחץ הדבק

K00lVulpX

New member
הבנתי איפה אתה...

עברת את מכון האבן, לא אדמה (יש הבדל, אבן פי אלף יותר טובים b=). תחזור חזרה את היער, ותכנס לבית שעל יד חוף הים, ואז האיש שם ישיט אותך לדיופורד, שם צריך למצוא את סטיבן בסוף המערה שבאי ולהביא לו משהו, ואז אותו איש עם ספינה ישיט אותך לסלייטפורט שם אתה צריך למצוא איזה מהנדס ולהביא לו עוד משהו... וזהו בינתיים...

CoolBoy14

New member
אין בית ליד חוף הים!

ואין שם יער בכלל יש משהו שחוסם אותו, יש רק יער ב-116 לפני העיר!

OFIRB9

New member
אוי נו...

תעבור תמכון לך למערה תכסח את אקווה מן תציל את פאקו הציפור הזו ואז הזקן יתן לך טרמפ, זהו....

MegaMango

New member
זה נשמע כמו שילוב מוזר

של ליגת הצדק וג'קי צ'אן...ככה זה היה אמור לצאת?

CoolBoy14

New member
הייתי ראיתי ניצחתי הצלתי

הזקן מצא את הציפור הזאת והלך בלי לתת לי שום טרמפ!!

moon flower

New member
אז ככה:

זוכר את היער ההוא שעברת דרכו כדיי להגיע לעיר עם המכון?, אז אתה הולך לכניסה ליער, זוכר שיש שם חוף וילד עם האגוז הזה וטאלו?, למעלה היה בית ריק, אתה נכנס לבית הזה ועכשיו יש שם את ברייני הזקן ופיקו הווינגול שלו, אתה צריך לדבר עם הזקן ואז הוא ייתן לך טרמפ!

CoolBoy14

New member
מה?

דיייייי אני לא מבין כלום!!!!! אין שם שום חוף ים ושום בית ריק!!

CoolBoy14

New member
תעזרו ליייייייייייייייייייייייייייי

בבקשה!!!!!!!!!!!! נמאס לי מהמשחק הזה אני כל הזמן תקוע שם ואין לי מושג לאן ללכת אני לא מבין כלום!!!!

Houndour

New member
עצה לעתיד:

קרא מה שהאנשים אומרים לך לפני שהם הולכים. הם מכוונים אותך איך להמשיך. עצה לעכשיו: חזור אחורה עד שתגיע לחוף שיש בו בית עם סירה. הכנס לבית ושם תראה את הזקן עם הווינגל והוא יתן לך טרמפ.

CoolBoy14

New member
אני קורא מה שהאנשים אומרים לי

ובמיוחד כשאני תקוע אני עובר איש איש כי אולי זה יעזור לי אבל אני לא מבין לאן בדיוק אתם רוצים שאני יחזור בשום מקום לא ראיתי חוף, סירה וזקן עם ווינגול!

CoolBoy14

New member
טוב:

חבר שלי ששיחק בזה סיפרתי לו איפה אני בדיוק והוא אמר לי כמוכם שצריך להיות ליד החוף בית שיש בו את הזקן מהמערה עם ווינגול והוא אמור לתת לי טרמפ...אבל אין שם שום בית!!!!!

תלך לראוט 104....../images/Emo66.gif

ותמשיך שמאלה ואז תגיע לעיר ויש שם מין מזח שליד בית (לא על חוף אבל קרוב) ותיכנס ושם יש את הזקן עם הווינגול

למעלה