עזרה במשחק חדש

goro123

New member
עזרה במשחק חדש

אני והקבוצה שלי מארגנים משחק חדש שבו כל שחקן אחרי על כ 60 אנשים ומתחיל לבנות ישוב ועתיד (אני לא השה''ם) המשחק יתרחש בעולם של דראגון לאנס. עכשיו אני לא יודע בדיוק מה אני צריך לעשות בהתחלה, מה כדי קודם לעשות, מה לבנות. אז תהייתי אם אתם יכולים אולי לעזור לי ולהגדיר סדר עדיפויות. ודרכי שלטון וכו' תודה

רמץ

New member
מה אתה מנסה להשיג?

אני מניח שיש לך איזושהי מטרה גדולה שאתה שואף אליה. את רוב השאיפות אפשר לקדם באמצעות ממון (לפעמים זו שאיפה בפני עצמה) ולכן אני ממליץ לחקור את המשאבים העומדים לרשותך (מחצבים, עצים...) ולפתוח דרכי מסחר עם ישובים אחרים שחסרים להם המשאבים שאתה יכול לספק. במקביל כנראה תצטרך לכלכל את האנשים שלך (דיג, ציד, חקלאות, מגורים, רפואה...) ולהגן עליהם ועל הרכוש שלך מפני פולשים חומסים או לחילופין לפלוש ולחמוס בעצמך מאזורים אחרים (צבא, נשק, קסם...). כלומר עליך לבנות את התשתית ולפתח בהדרגה 3 תחומים: - מסחר (חשוב מאוד) - כלכלת בית - צבא (חשוב) עוזר במשהו?

Boba Smith

New member
חחחח... אוקייי.. אז מה זה?

פארפרזה? ומה זה settlers of catan?

goro123

New member
תודה

עזרת לי מאוד יש לך אולי עוד דברים להוסיף דרך אגב כב ר התחלתי לשחק וזה פצצה חבר שלי משה''ם את זה ממש טוב ונורא נורא כיף לשחק!

רמץ

New member
משחקי אסטרטגיה

warcraft I, II, III (למחשב) Heroes of might & Magic I, II, III (למחשב - אידאלי בשבילך) Settlers of Cattan (משחק הקופסה שהוזכר מעלי) יש עוד הרבה כמו Age of Empires, Dune וכיוב' שלא יצא לי כ"כ לשחק בהם. ותמשיך להנות...

נשמע כיף

אבל איך משהמים את זה תוכל לספר בפורום??? אני אישית מאוד אוהב משחקי אסטרטגיה יש למישהו משחק מחשב שעושים בו את אותו דבר? דרך אגב כדאי כותבים עם א'

goro123

New member
מצטער

אבל לא אני משה''ם את המשחק אבל זה ממש כיף ומה שטוב לא חייבים להיפגש אפשר לדבר לשחק באיסיקיו דרך האינטרנט!! כדי לשה''ם חבר שלי קרא את כל הספר draginlance עולם המערכה!

למעלה