עזרה במשהו

Skunk On Wheels

New member
עזרה במשהו

קודם כל תגידו לי מזל טוב - קניתי פלאפון. דבר שני (שפה צריך עזרה), אני רוצה לשים אייקון וצלצול של באפי, אז מישהו יודע אם יש כזה ברשת אורנג´? ואין לי את אחד מהפלאפונים החדשים עם הקריוקי וכל החרא אז אם אתם יודעים על אייקונים וצלצולים של באפי אז לא כאלה של החדשים..

Skunk On Wheels

New member
נוקיה 3210 - מסלול ביג טוק מחודש

(זה אומר שאני לא הראשון שהפלאפון הזה עבר אצלו, אבל שבדוק שאין בעיות, אבל משום מה כשבאתי להכניס מספרים לזכרון הכפתור של ספרה 6 קשה ללחיצה..)

Skunk On Wheels

New member
אוף פלאפון מטומטם!

קודם כשהוא נכנס לטעינה הכנסתי כמה מספרים לזיכרון ואז נעלם הכל חוץ מהסימן של הבטריה שזזים שם קווים כי הוא בטעינה, עכשיו אני בא לנסות לשנות את ההודעה בתא הקולי ואין לי מושג איך להוציא אותו מהמצב הזה, וקודם פשוט לחצי על הכפתור של להדליק/לכבות את הפלאפון. אני לוחץ, גם הזה בצד נעלם, אני לוחץ שוב, הוא לא חוזר, מנתק את המטען, לוחץ, נדלק לשניה ונכבה, מחבר את המטען ו..... כלום לא קורה! אוף איזה מעצבן זה, איך לעזאזל אני מחזיר אותו לטעינה עכשיו?

B a n j o

New member
עיצה שלי

ממילא לא תעזור לך עכשיו כי הייתי אומר לך לא לעשות BIG TALK אבל מילא. למה שלא תלך להחליף? אם יש בעיות אז שיתקנו ואם הם לא יכולים לתקן את המכשיר הם לא יחליפו? ואני מקווה שעשית ביטוח.... בקשר לצילצול שלח לי פרטי

Skunk On Wheels

New member
יש ביטוח 3 חודשים

ואיזה מעצבן זה, רק קניתי לפני שעתיים וחצי וכבר נדפק לי! .[[[[ טוב מחר אחרי בצפר נלך לשם עם הפלאפון.

Skunk On Wheels

New member
הפלאפון תוקן!

מסתבר שהחיבור של המטען בתוך הפלאפון היה מקולקל אז החליפו אותו ואפילו שמו לי בטריה חדשה. וכן מוצתה ההבטחה של המוכרת שזה שזה מכשיר ביג טוק "מחודש" (שהוא עבר אצל עוד אנשים לפני שהוא עבר אצלי) אז זה לא אומר שהוא פגום והוא עובד בסדר גמור ונבדק ע"י טכנאי (אז למה החיבור שמכניסים את המטען בו היה מקולקל?!?!?). טוב ישלו עכשיו 12 שעות טעינה ואז הוא יהיה מוכן לשימוש ואז נלחין צלצול של באפי או אנג´ל (לפי הוראות שBANJO נתן לי, טודא רבה לך .] ). ומישהו יודע אם יש אייקון של באפי באורנג´?

Skunk On Wheels

New member
כבר ישלי לשיר הפתיחה של אנג´ל ובאפי

(כשמוסבר לי על איזה כפתור ללחוץ), אבל טודא בכל זאת .] עכשיו צריך למצוא אייקון..

B a n j o

New member
הנה אייקון

תוריד את המספר הזה של אייקון icon 409691 (אני הכנתי אותו !!!
עוד לפני שיכולת להעלות תמונה ולהפוך)

Skunk On Wheels

New member
לא משנה בנתיים

אורנג´ האלה.. תיקנו את החיבור של המטען, שמתי להטענה והלכתי לחבר שלי, אחרי איזה 4 שעות אני חוזר והוא במצב שהיה אתמול כשהוא נדפק! יום ראשון אני שם ב10 בבוקר כשהם פותחים ומתחיל לצעוק על הטכנאי שלהם שם שהוא לא תיקן כלום וזה עדיין באותו מצב ושיתקן את זה עכשיו במקום או שיחליפו לי את כל הפלאפון או שיחזירו את הכסף שלי (או שאני תובע אותם, זונות!)

B a n j o

New member
אתה יכול

לשלוח לי? זה בצורה של RTTTL? או שזה התווים ? בכל מיקרה תוכל בבקשה בבקשה לשלוח ?????

Schnickelfritz

New member
אתה יכול לעשות בעצמך

באתר של אורנג´. נגיד לקחת תמונה של הסמל של באפי ולהפוך אותה לאייקון, זה ממש נחמד

למעלה