עזרה במשהו שמציק לי

מרשמלו90

New member
עזרה במשהו שמציק לי

יש לי חבר 9 חודשים ואני יודעת שחבר שלי אוהב אותי המון המון אבל משום מה אני מצפה ממנו תמיד ליותר ומתבאסת שהוא לא עומד בציפיות האלו נגיד שיתקשר יותר, שיהיה יותר רומנטי.. ואני יודעת שזה לא בסדר שאני מתבאסת מהקטעים האלו כי הוא בסה"כ בסדר אבל בעיקר בגלל קטעים כאלו אני מרגישה שאני אוהבת אותו יותר ממה שהוא אוהב אותי. לפני כחודש היו כמה ימים שהוא חיזר אחרי התקשר המון ושלח הודעות ואיזה יום הוא התקשר אלי לקראת הצהריים ואמר למה לא התקשרת?.. הוא ציפה שבגלל כל החיזור הזה שהיה כמה ימים עכשיו הגיע תורי להתקשר, אמרתי לו שהתכונתי להתקשר יותר מאוחר אבל אחרי זה כבר הוא שוב חזר לאותו מצב. אני לא רוצה להעיר לו על דברים קטנים כאלה כמו אתה לא מתקשר מספיק, גם כי אנחנו ניפגשים כל יום וגם כי זה לא מתאים להעיר הערות כל הזמן כי בזמן האחרון יותר מידי התווכחנו. איך אני יכולה להתגבר על הקטע הזה ולגרום לו קצת יותר לחזר אחריי?

neta1979

New member
אם את יודעת שהוא אוהב אותך

ואם הוא מחזר אחרייך כבר כמה ימים, ואתם די הרבה זמן ביחד - אולי מה שגורם לך לחשוב שהוא לוקח אותך כמובן מאליו זה חוסר הביטחון שלך? מערכת יחסים מבוססת על הדדיות. זה נכון שבחורות (גם אני) מצפות שהבחור יחזר יותר, אבל זה לא אומר שהם לא רוצים להרגיש מיוחדים ואהובים, להפך. גם הם בני אדם, רק נתקעו בתוך הסבך הנורמטיבי שמכריח אותם להיות ה"אגרסיביים" יותר כאשר מדובר ביחסים. יש לי חבר, יותר נכון כבר בן זוג, שאני מאוד אוהבת. גם הוא אוהב אותי. אנחנו מראים את זה כל הזמן. לפעמים הוא מפתיע אותי, לפעמים אני אותו. אני לא מחכה שהוא יחזר אחריי, ואין לנו "תורות" בחיזורים, כי אנחנו מספיק בטוחים האחד בשניה. עברנו המון ביחד, חודשים של חוסר ביטחון עד שהגענו למצב הנוכחי. בהתחלה זה היה מצב דומה לשלך - לא ידעתי אם הוא לא מתקשר כי אולי ירד לו ממני (למרות שהרגשתי שלא) או מסיבה שלא הייתה ידועה לי כי הזנתי את עצמי בכל מיני קונספירציות דביליות. מה שקרה הוא, שהוא חיכה לפעמים לראות אם גם אני רוצה אותו באותה המידה. כי מי שרוצה לדבר איתי- מתקשר. ולפעמים נמאס לו להתקשר כל הזמן, הוא לא הבין למה אני לא מרימה טלפון, אפילו לא פעם אחת במשך שבוע לפחות. זה לא נורמלי - זה פשוט התנהגות של נסיכה מפונקת (מודה באשמה). אל תכניסי לעצמך שטויות לראש. אם את מרגישה שהוא אוהב אותך, כנראה שהוא באמת אוהב אותך. תראי לו שגם את, תהיו יותר פתוחים, תתחילו לסמוך, תעיפו את האגו החוצה. אל תתחשבני איתו, זה לא יוביל לשומקום. אם יש התנהגות נוספת אשר גורמת לך לחשוב שהוא לוקח אותך כמובן מאליו תפרטי, כי לפי מה שהבנתי ממה שכתבת המצב הוא לא כזה (חיזר אחרייך במשך כמה ימים וכו'). לא צריך לעשות דרמות רק כדי שיהיה מענייו
(מישהו פה רואה עקרות בית נואשות ומבין למה התכוונתי?..)

thehila1

New member
נראה לי שאת צודקת בהחלט

צריך לתת אמון בבן הזוג כל אחד יש את צורת החיזור שלו, ןאם הוא מחזר ומראה איכפתיות, היא צריכה להרפות ולעבוד יותר על בטחון עצמי, אם לא היה אוהב אותה ודאי היה עוזב, ואם הוא איתה למרות ההצקות שלה, כנראה שאכפת לו ממנה. שתשיקע את הזמן הזה במקום לדאוג, בבניה של הזוגיות ולא בהתחשבנות של הדדיות מאחלת לך ולה ולכל אחד מאיתנו הרבה אהבה ואושר.

קשר

חזור לא כל-כך חשוב, אלא יצירת הקשר. אם הוא לא מספיק יוצר קשר, והוא חשוב לך, נסי ליזום וליצור את הקשר בעצמך. התקשרי אליו ופני אליו הרבה, התעניני בו והיי עדינה ונחמדה אתו. אולי לאט יתפתח ביניכם משהו טוב.

למעלה