עזרה במציאת תרמיל

ronkip

New member
עזרה במציאת תרמיל

אני טסה ל3 שבועות במזרח וזקוקה לתרמיל, לאחר ניסיון לא מוצלח עם תרמיל שהשאלתי והיה גדול ולא נוח בעליל.
הבעיה היא כזו: אני די קטנה. 1.50, מבנה גוף צר.
התרמיל היחיד שהצליחו להתאים לי בחנויות למטייל אחרי כמה מדידות היה גרגורי דגם deva במידה XS , וכמו שרציתי - 70L..
העניין הוא המחיר. נראה לי הזוי לשלם 1700 שקל על תרמיל שאני לא יודעת מתי אשתמש בו שוב..ברור לי שתרמיל יעלה כמה מאות שקלים, אבל אני אשמח לא להגיע לאלף.
יש כאן עוד בחורות קטנות במיוחד שהצליחו למצוא תיק? יש דגמים שאתם ממליצים לי לבדוק?
תודה רבה מראש!!

sahchar

New member
תרמילים לנשים

יש בחנויות למטייל עודפים תיקים שמותאמים לנשים של חברת ברגהאוס (חברה בריטית מעולה) בנפח של 60 ליטרים (ואת לא צריכה יותר מזה) במחיר של בערך 600-700 שקלים. חבל להשקיע המון כסף בתיק של גרגורי אם את לא תשתמשי בו שוב וממש לא צריך תיק של 70 ליטרים.. תלכי תבדקי אם נוח בחנות ותחוסי על הכסף שלך וגם על הגב..

60 ליטר

אין שום סיבה שבעולם שתסחבי 70 ליטר לטיול של שלושה שבועות במזרח. את הרי לא לוקחת אוהל, לא סוחבת אוכל וכלי בישול מן הסתם, כנראה גם לא גזייה ואני אפילו לא בטוחה אם את לוקחת שק"ש מקצועי. 60 ליטר זה די והותר ויתאים יותר לבחורה קטנה. ובכלל, לארוז כמה שפחות יואיל לך לגב.
אם את רוצה לחסוך, נסי בחנויות יד שנייה או עודפים.

זמי

New member
לדעתי ניתן להסתפק ב-50 ליטר

ולהצטמצם בציוד הכרחי.תמיד תוכלי לקנות שם ביגוד זול ולזרוק.

למעלה