עזרה במציאת שיר

עזרה במציאת שיר

שלום חברים בתור מעריץ ותיק של חברינו אני די נבוך מהשאלה חזרתי עכשיו אחרי חודש בחו"ל ובדרך חזרה במטוס שמעתי שיר של עמיר באוזניות של המטוס הייתי בטוח שזה מהדיסק החדש שחיכה לי בתיק לחזרה לארץ אבל לא אז אני צריך את עזרתכם:מאיפה השיר הזה? מה שאני זוכר ממנו זה: "זה לא בושה לפעמים.... אז מה אז מה" בכל מיני קונוטציות שיר מקסים ואני לא מוצא מי יודע??

golf123

New member
בלדה לביישן....

וזה לא יצא באף דיסק, בינתיים... ואכן, מקסים ואהוב על כולם

גרציה פ

New member
שלום לך, השיר נקרא "בלדה לביישן"

לא מוצאת את המילים לשיר, בטח מישהו אחר יעלה לך את מילות השיר.

odery

New member
המילים

הרבה מעבר למילים www.shiron.net בלדה לביישן ביצוע: עמיר בניון מילים: עמיר בניון ואסף אטדג'י לחן: עמיר בניון זה לא בושה להתרגש ממנגינה כזאת פשוטה זה לא מוזר לראות אדם גדול מחרק בורח, ומפוחד כל כך.. צורח... זה לא בושה בבוץ להחליק אם לא התכוונת זה לא בושה לצעוד קצת מלוכלך את הדרך הבייתה, ושייראו אותך.. אז מה? זה לא בושה לומר סליחה, אני באמת לא יודע זה לא בושה גם לבקש עזרה בזמן שאתה כולך שוקע, וצולל לך לאט... לאט... זה לא בושה לנהוג לאט מעט להתמהמה זה לא בושה לשבת קצת בצד מבלי להתפרע, מבלי שייראו אותך, כל הזמן... זה לא בושה לדעת לנקות קצת אחרייך זה לא בושה עם זר פרחים פתאום להכנס הבייתה, אל האישה שלך, אז מה? זה לא בושה להיבהל מרחשים באמצע הלילה זה לא בושה להצטרך להזדקק לאל שם למעלה שיעזור לך, אז מה?

maia r

New member
שיר ענק ../images/Emo189.gif

בהתחלה היה לי קשה להתחבר לקיצביות. אתם חושבים שעמיר ביישן? אני כל הזמן אומרת לו שכן והוא מתווכח איתי שהוא לא
איזה חמוד.

פזית 1

New member
שיר מדהים... כ"כ אמיתי ונכון ....

כמובן, לשמוע ולהתענג ..... אח איזה שיר!!!!!!!! ממש מופלא...

למעלה