עזרה במציאת שיר

• פותח הנושא u god
  • פורסם בתאריך

u god

New member
עזרה במציאת שיר

שאלתי את השאלה לפני כמה חודשים אלב עדין לא מצאתי תשובה בבר מצווה לש אח שלי השמיעו שיר ביוונית כנראה זבקיקו או רמבטיקו שבפזמון שלו יש טריגי טריגי משהו כזה השיר לא נשמע חדש ולא נשמע ישן שר אותו זמר עם כל שאפשר למות ממנו אז אם מישהו מכיר דחוף שיגיד לי את השם

Koritsi

New member
אני חושבת שאתה מתכוון לשיר...

של dimitris mitropanos השיר נקרא: mou spasane to mpaglama יום טוב לכולם, מקווה שעזרתי...

כנס השיר מצורף...תהנה

MU SPASANE TO MBAGLAMA לחן ומילים: אפוסטולוס קאלדאראס MU SPASANE TO MBAGLAMA KATI PALIO-MANGES EXTHES ARGAS TON SPASANE KE FIGANE TA TELIA MA POMINANE NDRIGI NDIRGI NDRIGI NDRIGI MU DIOXNE TON PONO NDRIGI NDRIGI KE KILUSE E PALIO ZOI NDRIGI NDRIGI NDRIGI NDRIGI MU DIOXNE TON PONO NDRIGI NDRIGI KE KILUSE E PALIO ZOI TON IXA SAN MIKRO PEDI KE BASILIA MES STO TSARDI AFTOS MA PARIGORAGE AFTOS ME KATALABENE NDRIGI NDIRGI NDRIGI NDRIGI MU DIOXNE TON PONO NDRIGI NDRIGI KE KILUSE E PALIO ZOI NDRIGI NDRIGI NDRIGI NDRIGI MU DIOXNE TON PONO NDRIGI NDRIGI KE KILUSE E PALIO ZOI

u god

New member
יש לי פה חלק מהשיר בהקלטה

לצערי זה לא אף אחד מהשירים שאמרתם בשביל להקל עליכם יש לי פה כמה קבצים מוקלטים מהשיר הזה ומעוד שיר שאני צריך את השם שלו אז אם אתם יכולים לעזור לי רק ואל תשכחו לשנות את הסיומת של הקובץ ל mp3

F a d i

New member
אתה בטוח שזה השיר שאתה מחפש?!

כי אין שם שום "טריגי טריגי"! השיר הראשון נקרא AX O BAGLAMAS (אך או באגלאמאס) מוכר הכי בביצוע של "יורגוס דאלאראס" DALARAS (אומרים שבית'יקוציס ביצע אותו במקור
) את השני אני לא מזהה...נשמע מוכר... מקווה שעזרתי יום טוב

u god

New member
ד"א מאיפה אני יכול להוריד את השיר ?

ובכלל עוד זבקיקו כבדים?

u god

New member
הנה ההמשך של השיר הראשון

פשוט קיבצתי את זה כי זה גדול מדי אז צריך לשנות את הסיומת ל zip אני מצטער ששלחתי מלא הודעות אבל אני פשו ט חייב את השירים האלה

yannhs

New member
תעשה טובה

תבדוק אם אריס סאן עשה לזה ביצוע ואם כן תגיד לי כי אני אדע למה אתה מתכוון- ז"א אני חושב שבוודאות אריס סאן עשה לזה ביצוע. (כנס לחנות דיסקים וקח את האוסף שעשה לו אילן בן שחר)

GLGGM

New member
לגבי ה"טריגי טריגי"

שחוזר בפזמון שלו אולי אתה מתכוון שליר של DEMIS ROUSSOS "DRIGI DRIGI MANA MANOU"

yannhs

New member
האם בפזמון הוא שר

בהתחלה ארבע פעמים טריגי ואז הוא מגביר קצב ושר את זה שמונה פעמים?

למעלה