עזרה במציאת שיר...

פלופ

New member
עזרה במציאת שיר...

ל"זקנים שבינכם" , זכור לי שמשינה עשו פארודיה על השיר של להקת "אתניקס" - כתם הפרי , למישהו במקרה יש את הגירסה של משינה לכתם הפרי של אתניקס?

פלופ

New member
זה קובץ ram

למישהו יש מושג איך אני פותח קובץ ram או מאיפה עוד אני יכול להוריד את השיר אבל בקובץ mp3 נורמלי?

וואי ענק!!!!!!!

ובקשר לקובץ ram שיוריד ריל פלייר

מה הקשר?לכל מי שמעונין בשירים שיכנס

לכל WINDOWS יש...הוא ניסה למצוא דרך להוריד את זה למחשב ולא להיות תלוי באינטרנט....מה שאתם כן יכולים זה שאחרי ששמעתם את השירים באתר לכו לתקייה של הTEMPORARY FILES ותוציאו משם את הקבצים של השירים וכל פעם שתהיו באינטרנט תוכלו להפעיל את השירים שWINAMP...כמו שאני עושה..

אמנם זה לא פורום מחשבים אבל

במקרה זה המטרה מקדשת: ללחוץ על הלינק כפתור ימני בעכבר save target as... ושלום על ישראל... אם משתמשים בנטסקייפ אפשר ללחוץ על שיפט בעת הקשה על כפתור שמאלי בעכבר. וזה אחלה אתר שבעולם!!! החזיר אותי 9-10 שנה אחורה!!!

sherennn

New member
רגע....

ו - save target as... זה שומר את השיר ישירות למחשב.. ככה שלא צריך להיות אונליין כששומעים אותו??

פלופ

New member
מה הבעיה?!?!?!

עשיתי save target as והורדתי אותו לשולחן העבודה , ואז התקנתי real player ואני שומע אותו גם בלי להיות מחובר... אני לא מבין למה אתה חושב שצריך להיות מחובר בשביל לשמוע קובץ שכבר נמצא על המחשב...

אחרי בדיקה קלה.....

הבחנתי שגם אני יכול לשמוע את השירים כשאני לא מחובר..... אבל אני זוכר שפעם זה היה כותב לי שאני צריך להיות מחובר,או שחלמתי את זה........

הורדה

ברור שאפשר לשמוע גם שאתה לא מחובר וחוץ מזה אפשר להוריד תוכנות הורדה KAZAA שזה לא דורש WINAMP אבל iMESH שכן דורש WINAMP יותר טוב

למעלה