עזרה במציאת רופא

מצב
הנושא נעול.

סבתא1

New member
עזרה במציאת רופא

עזרה במציאת רופא
שלום. אני אמא של אחת הבנות שמשתתפת בפורום. היא מטופלת בשערי צדק ואני ממש לא מרוצה מהסנדלרים שמטפלים בה שם. יש לי כמה שאלות. 1. האם יש עוד מחלקות בי-ם שכללית עובדת איתם? (IVF) 2. כמה קשה לעבור מחלקה? 3. אני מחפשת מישהו לייעוץ (בעית מבנה הרחם והפלות בשבועות מוקדמים) אפשר גם מחוץ לירושלים ופרטי. הבת שלי יודעת שאני שואלת אתכם. כשהצעתי לה לעבור היא אמרה לי שאני צריכה למצוא לה למי לעבור. בהצלחה לכולכם ותודה

../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif חשבתי לשאול...מי עוברת

עזרה במציאת רופא
שלום. אני אמא של אחת הבנות שמשתתפת בפורום. היא מטופלת בשערי צדק ואני ממש לא מרוצה מהסנדלרים שמטפלים בה שם. יש לי כמה שאלות. 1. האם יש עוד מחלקות בי-ם שכללית עובדת איתם? (IVF) 2. כמה קשה לעבור מחלקה? 3. אני מחפשת מישהו לייעוץ (בעית מבנה הרחם והפלות בשבועות מוקדמים) אפשר גם מחוץ לירושלים ופרטי. הבת שלי יודעת שאני שואלת אתכם. כשהצעתי לה לעבור היא אמרה לי שאני צריכה למצוא לה למי לעבור. בהצלחה לכולכם ותודה
חשבתי לשאול...מי עוברת
את הטיפולים? את או הבת שלך? למה את לא מרוצה מה"סנדלרים"? הנעליים שלהם לא מתאימות לך? ו
שאלה לבת שלך: למה אמא צריכה למצוא לך רופא? היא תהייה בהריון? שתצליחו מהר להיכנס להריון, שתיכן.

סבתא1

New member
תשובה

חשבתי לשאול...מי עוברת
את הטיפולים? את או הבת שלך? למה את לא מרוצה מה"סנדלרים"? הנעליים שלהם לא מתאימות לך? ו
שאלה לבת שלך: למה אמא צריכה למצוא לך רופא? היא תהייה בהריון? שתצליחו מהר להיכנס להריון, שתיכן.
תשובה
הבת שלי לא שואלת בשמה מכיוון שהרופאים במחלקה קוראים בפורום ומכירים את הניק שלה.

סבתא1

New member
ושכחתי

חשבתי לשאול...מי עוברת
ושכחתי
ותודה על הברכות . גם לך

מה כל-כך מפריע לך ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

חשבתי לשאול...מי עוברת
מה כל-כך מפריע לך

מפריע לך שאמא שלי עוזרת לי? הטיפולים גם ככה לא קלים! ההפלות עוד יותר מקשות. אז אמא שלי, שאכפת לה ממני החליטה לעזור, היא חוקרת דרכי טיפול בשבילי ע"י קריאה במקומות שונים. ועכשיו כלי נגמרו הכוחות היא עוזרת לי במציאת רופא להתייעצות או אולי גם לטיפול. אמא שלי לא מרוצה מהסיפורים שאני מספרת לה, והם מבוססים על הרגשות שלי כלומר שאני לא מרוצה מהסנדלרים! לא אני מאד מקוה שאמא שלי לא תהיה בהריון במקומי. אני בכל זאת מקווה לעשות ילד ולא אח. עד כאן

סבתא1

New member
למה לא עוד אח?

מה כל-כך מפריע לך

מפריע לך שאמא שלי עוזרת לי? הטיפולים גם ככה לא קלים! ההפלות עוד יותר מקשות. אז אמא שלי, שאכפת לה ממני החליטה לעזור, היא חוקרת דרכי טיפול בשבילי ע"י קריאה במקומות שונים. ועכשיו כלי נגמרו הכוחות היא עוזרת לי במציאת רופא להתייעצות או אולי גם לטיפול. אמא שלי לא מרוצה מהסיפורים שאני מספרת לה, והם מבוססים על הרגשות שלי כלומר שאני לא מרוצה מהסנדלרים! לא אני מאד מקוה שאמא שלי לא תהיה בהריון במקומי. אני בכל זאת מקווה לעשות ילד ולא אח. עד כאן
למה לא עוד אח?
תמיד רצינו עוד אחת כמוך בדיוק כמוך אבל איבדנו את המתכון.

זה היה ממש לא במקום.

חשבתי לשאול...מי עוברת
זה היה ממש לא במקום.
ולמרות שהיה לי ברור גם קודם מ"טעם" מי ההודעה (היו הרבה רמזים
), אם היא מעדיפה ככה (והסבתא כתבה שבתה יודעת שהיא כותבת) אז זכותה המלאה. מי את שתשפטי אותה? לצערי אני לא מכירה רופאים בירושליים, אבל מקווה מאוד שתמצאו רופא נהדר שיביא אתכם למקום הנכון.

עמית@

New member
אני ממש לא מכירה את י-ם, צר לי.

עזרה במציאת רופא
אני ממש לא מכירה את י-ם, צר לי.
מקווה שהיא (עכשיו אני גם יודעת מי) תמצא את מבוקשה, ומהר.

MIF2002

New member
IVF בירושלים

עזרה במציאת רופא
IVF בירושלים
אנחנו מטופלים ביח' ה IVF של הדסה עין כרם, מרוצים מאוד, ולמיטב ידיעתי הם עובדים עם כל קופות החולים. הטלפון שלהם 02-6777174/5

מצב
הנושא נעול.
למעלה