עזרה במציאת פלג מתאים

zukik

New member
עזרה במציאת פלג מתאים

שלום לכם קודם כל ברצוני לציין בהתפעלות על רמת הפתיחות שמגלות הכותבות פה למשל לי אף אחת מבנות זוגי לא הסכימה למין אנאלי ו הלואי והיתה לי בת זוג כמו אילו שאני רואה שכותבות פה .... ולעניין אני מחפש פלג לאחוריים שלא יצא לאחר שמכניסים אותו היתי בחנות סקס מכובדת ומוכרת וקניתי כזה ולאחר שהכנסתי אותו הוא יצא מהלחץ או שאני גומר והשרירים לחצו .... האים יש משהוא שלא יוצא כל כך בקלות או אולי יש התקן אחר שאני יכול לקנות שיגרה את בלותת הערמונית שבסיסוב השיני והבאים אחרייו יתן לי יותר גירויי ?? תודה לעונים ולעונות

sugardady

New member
בעיה מוכרת

מנסיוני בדרך כלל בהחדרה הראשונה של הפלג יש לו באמת נטיה לצאת אבל בהחדרה הבאה (ישר אחרי שהוא יוצא) הוא מתמקם היטב ולא יוצא. לעיתים יש עדין תחושה שהוא יוצא אבל זו רק תחושה. אפשרות נוספת היא שהפלג צר בחלק הפנימי ואז אין לו עם מה להתפס. תהנה

seymore butts

New member
כנראה הלכת לחנות הלא נכונה

מה שווה חנות אביזרי מין אם המוכר/ת לא יודע לייעץ כמו שצריך? גם אני נפלתי בעבר על מוכרים שמכרו לי אביזרים שלא היו שווים פרוטה (אכתוב כאן על הנפילה האחרונה בקרוב). מה דעתך על באט פלאג מתנפח ? מחדירים אותו ואז מנפחים, הגירוי גבוה יותר ואין סיכוי שהוא יברח לך. רק אל תנסה להפליץ התחת עלול להיות אטום הרמטית ולך תדע איך זה ייגמר...

B o n e r

New member
אתה חייב ...../images/Emo203.gif

אחד יותר גדול. אתה חייב קונטרה. לא יודע, יש המון פתרונות, אולי משהו עם תיקתקים... אבל אני תמיד נדהם למקרא השאלות האלה, אני מודה - סחתיין על הפתיחות. אתה גם מזיין וגם מזדיין בתחת ? אתה הומו? דו? סתם סטרייט משועמם ? יש לי המון חברים הומואים, הם תמיד מחמיאים לי שאני חתיך, הם ממזמזים אותי כל הזמן - אני ממש לא הומופוב, אבל ... ברגע שנוגעים לי בתחת בסקס אני "נכבה" זה פשוט לא מגרה אותי, מבאס אותי, מוציא אותי מפוקוס וממש גורם גורם לי לרפיון של הזין... אני לאנגד הומואים כמו שהבנתם - אבל אני מודה שיש משהו שממש דוחה אותי במשכב זכר, לעומת זאת אני יכול להבין בהחלט לסביות, זה נראה לי יותר נקי, טהור ... מישהו יכול להסביר לי אותי ?

wild orchid

New member
יש לי שאלה אליך.

ואם אישה תענג אותך אנלית?ניסית פעם?אני לא מדברת על זיון עם סטראפ און אלא מגע,החדרת אצבע,ליקוקים?נקודת ה-G של הגבר נמצאת בפי הטבעת גילינו את נפלאותיה לפני כמה ימים ואני חייבת להגיד לך שחבר שלי היה ברקיע העשירי (אני כבר לא מדברת איזה תענוג זה לראות אותו נטרף)...

B o n e r

New member
יש לי תשובה אלייך ../images/Emo203.gif

אני יודע ומכיר אתהדעה הרווחת, מכיר את הנושא המדעי ומכיר את מיקומן של נקודות - G. בשורה התחתונה נקודת ה G יכולה להשתנות מאחד לאחד ומאחת ואחת, אצלי היא נמצאת בדיוק בין האשכים לבין פי הטבעת, היינו, כשאני גומר - אם את לוחצת קלות במקום הנ"ל - זה מעצים אצלי אתהחוויה. אשר לרקטום עצמו... - כנראה שאצלי, הנקודה "זזה" לה טיפה, ומגע ישיר בפי הטבעת גם אם הוא נעשה ע"י בחורה לא גורם לי להנאה כלל, להיפך. במקרה הטוב אני אסכים למגע שם אם זה מגרה את הפרטנרית ואםזה מסתכם ברפרוף, או בנגיעות קלות. זה פשוט לא מגרה אותי, לא עושה לי כלום ובדרך כלל מציק לי מאוד. אני מגיע לרקיע השביעי והשמיני אפילו, כשאני יורד לבחורה. <אגב רקיעים>. נהוג לחשוב שבחורות כמעט ולא גומרות מחדירה ואילו אני, הכרתי בחורות שגמרו ברגע שחדרתי אליהן, דווקא כשירדתי להן הן לא היו מסוגלות לגמור ... יש יוצאים\ות מן הכלל, זה היוצא מן הכלל שלי ... אני ארחיב ואמר, שיכול מאוד להיות שאכיר פעם מישהי, שתגרום לי כן להנות מהעניין ! אני שומר על ראש פתוח בחיים.

wild orchid

New member
טוב,תנשום רגע..

אף אחד לא אמר לך שאתה ח-י-י-ב להנות חדירה אנלית ושזה הדבר.תהיתי אם אתה לא נהנה מזה פסיכולוגית (רק הומואים אוהבים אנלי) או סתם כי אתה לא נהנה מזה וזו זכותך הליגיטימית.בדיוק כמו שיש נשים שלא יאהבו להעניק אורלי לגבר כשאני מכורה לזה.לא טוב לך?אל תעשה!

wild orchid

New member
אההה ולנקודה אפשר להגיע

דרך פי הטבעת או על ידי לחיצות בחלק המחבר בין פי התבעט לשק האשכים

B o n e r

New member
יקירתי ../images/Emo203.gif

ניסיתי, בחיי ... לא עובד אצלי - ניסיתי את הרעיון כשהייתי גם קרוב לגמירה, זה ממש העיף אותי לכל הרוחות... פי הטבעת עצמו, לא מגרה אצלי כלום, טיפונת למטה<או למעלה> לכוון האשכים - נמצאת נקודת הטורבו G שלי.

wild orchid

New member
בכייף,חומד,

הגיוני שיהיה בן אדם שלא יאהב את זה.לא כולם אוהבים אותו דבר,בחיי שזה בסדר

B o n e r

New member
נושם ../images/Emo203.gif

ברור שאני לא ח-י-י-ב... אני לא חושב שסקס אנאלי הוא נחלתם של ההומואים, סקס אנאלי ונטייה מינית הם דברים שונים בתכלית. אותי, זה לא מגרה, לא פסיכולוגית ולא פיזית. לעומת זאת, להעניק סקס אנאלי, אני מאוד אוהב - זה כן מגרה אותי, בכל מובן <אם כי, אני מודה שלא היו לי המון הזדמנויות>. הכרתי פעם מישהי, שחווית הגמירה האולטימאטיבית שלה, הייתה, כשהיא מקבלת אנאלי ומאוננת תוך כדי.

wild orchid

New member
יפה,

אני מכירה גברים שלא רק שלא יתנו לאף אישה לגעת בפי הטבעת שלהם אלא בעצמם נרתעים מלקיים יחסי מין אנליים עם אישה.מבחינתם זה מקום מלוכלך ולא מיועד למין.גם זה בסדר,זכותם..

Master Stav

New member
הנה ....

כנס לרד פוינט בדיזינגוף 79 בתל אביב יש שם מבחר גדול לך על הבאטפלאג השקוף עם ההתקן החיצוני הסיוכי שזה יברח החוצה ....ובכן רחוק מהמציאות

למעלה