עזרה במציאת פונט

עזרה במציאת פונט

שלום לכולם בחברה שאני עובדת בה נרכש פונט (נדמה לי שממאסטר פונטס) לפני שהגעתי לכאן. זה הפונט הרשמי של האתר שלנו ואני זקוקה להשמש בו על בסיס יומי קבוע. הבעיה היא שהתקינו לי פה היום מחשב חדש והטכנאי הדביל לא עשה לי גיבוי לכל הספריית פונטים שלי ואני פשוט משותקת בלי הפונט הזה. לפונט קוראים משהו כמו Ooops_MF אני מצרפת תמונה עם דוגמה של הפונט המדובר. אודה למי שיוכל לעזור לי ויש לו במקרה את הפונט הנ"ל ויוכל לשלוח לי אותו. זה ממש חשוב לי לעבודה.. תודה רבה מראש!

AqUaRiUm

New member
אממממ

בד"כ בחברות כל הגופנים במחשב הם רכוש! ז"א קנו אותם ולא הורידו אותם מהאינטרנט כמונו כי נעשה בהם שימוש מסחרי!!! לכן אני בספק אם ימצאו לך תגופן אבל את יכולה להכנס לתיקיה של הפונטים במחשב ההוא זה נמצא בד"כ כאן: c:\windows\font\ תחפשי את שם הגופן תעתיקי אותו לדיסקט ועבירי לאותה תיקיה במחשב החדש שלך! בהצלחה!

uri_a

New member
אם באמת

קניתם ממאסטר-פונט, תתקשרי אליהם, דבר הקנייה רשום שם.. .אם מישהו יוכל לעזור לך באופן חוקי, זה הם....

אהממ..תודה..אבל זה לא עוזר לי

במיוחד
הפונט נרכש כבר לפני איזה שניה וחצי בערך, אם לא יותר..והבחור שרכש אותו בחו"ל באופן קבוע ככה שאין לי שום פרטים של הרכישה.. ואני צריכה את הפונט די דחוף. קיוותי שאולי מישהו שיש לו אותו יוכל לעזור לי תודה בכל מקרה אני כבר אמשיך לשבור את הראש מה לעשות פה לפני שהבוס שלי יתעצבן שאני משותקת מעבודה

yanivfel

New member
יש לי אותו בבית...!

שלחי לי מסר פרטי כתזכורת ואגיד לך מה שמו. חוץ מזה, גם פונטים שנרכשו לפני חמש שנים - רשומים! תפני אליהם! יניב.

AqUaRiUm

New member
שאלה:

יש לך אותו במחשב אחר בעבודה?! אם כן למה את לא עושה את מה שכתבתי לך?! ויניב היא צריכה אותו במחשב שלה! לא לדעת את השם שלו! זה מה שאני הבנתי...

טוב..תודה בכל מקרה..

מסתבר שאני תקועה
לפונט קוראים Ooops_MF חשבתי שאשיג קצת יותר עזרה פה אבל לא משנה..

uri_a

New member
העזרה שבקשת היא לא חוקית

ולמה את לא מנסה בכל זאת לפנות לצביקה רוזנברג? אני די בטוח, שיעזרו לך שם (אם אכן רכשתם את הפונט.. אפילו לפני כמה שנים)

liat liati

New member
אז ככה

לפונט קוראים opus והוא מבית היוצר של מאסטר פונט - סטודיו רוזנברג. התקשרי אליהם, אמרי להם את שם החברה שלכם, ובמידה באמת רכשתם אותו, הם אמורים לתת לכם את הפונט שוב. דבר שני - אמור להיות לכם דיסקט קטן 1.44 עם הפונט. תעשו חיפוש... בהצלחה!

hason

New member
הפונט הזה בכלל לא של החברה שהיא...

בונה להם אתר, זה הפונט של האתר פוקס קידס ישראל כנס ותראו. http://www.foxkids.co.il זה ממש לא חוקי שהיא תקח את הפונט הזה.

liat liati

New member
היא בסה"כ צירפה דוגמא של הפונט

הפונט הזה נרכש ע"י מי שבנה את האתר של פוקס קידס, ובאותה מידה ישנם עוד אנשים שיכולים לרכוש את הפונט!

למעלה