עזרה במירק!!!!!

Black Snake

New member
באמת פורום בדיחה...

אם לא הבנתם את הרעיון הכללי, אני מתחיל משהו ואתם משנים נושא. בכל מקרה, אתם כאלה מסכנים אם אתם לא יודעים מה זו פריצה באמת. ול-havlaz: תן לי סעיף מהחוק הארור שלך ששם זה מוכיח שזו אכן פריצה ואז נדבר. מירקרית- לא שפה, מעולם לא אמרתי או לפחות לא התכוונתי לכך. בכל מקרה לשרתים מסויימים זקוקים לתרגום בשביל להכנס לערוצים. אז שתקו וזה הכל. למישהו יש בדיחה נוספת???

havlaz

New member
אמרתי כבר, ואני יגיד שוב

לך אולי זה לא נראה פריצה, מבחינה חוקית זה פריצה!. ואני ישאל אותך שוב אתה באמת חושב שפריצת סיסמא, וכניסה לשרת, לאחר שמנסים ממך למנוע להכנס, אין זה פריצה?! אם כן, אתה באמת דפוק..

Rul3R

New member
חה חה?

בוא נתחיל עם זה ש"חדירה למחשב" בלי רשות של בעל המחשב זה פריצה. אם אתה נכנס למחשב של מישהו, לא משנה שיש לך את הסיסמא, זה עדיין פריצה כי הוא לא מסכים שתיהיה שם בדרך הזאת. זה כמו שיהיה לך קוד לאזעקה של מישהו בבית ותגיד שאתה יכול להכנס לשם חופשי וזה חוקי, זה לא! הוא לא מרשה שתכנס לשם אז זאת פריצה. זה שצריך תירגום לכמה מהסרברים אנחנו יודעים, וממש לא בעיה להכין את זה כמו שאמרתי מקודם עם on text ו on input בעזרת replace$, וזה ממש לא בעיה להכין את זה. אז תפסיק להתלהב מזה שאתה יודע "מירקרית" כי זה לא מירקרית וזה סתם שיטה שסרברים עשו כדיי שאנשים עם לקוח נורמלי לא יוכלו לדבר או להבין אנשים אחרים בסרבר, אז תשתוק אתה וזה הכל. והנה לבקשתך, בדיחה נוספת: דוד לוי נוסע בכביש, פתאום אישתו מתקשרת ואומרת לו: "דוד נשמה, תזהר, הודיעו ברדיו שיש איזה מטורף אחד שנוסע נגד כיוון התנועה" עונה לוי: "רק אחד?!?! כולם!!!"

Black Snake

New member
אתם כאלה דפוקים..

איך רואים עליכם שלא קראתם את ההודעות הקודמות... מי בכלל מדבר על פריצה למחשב? לא דיברתי על פריצה למחשב! ומי מתלהב ממירקרית?! havalz פשוט לא הבין בשבי מה צריך אותה אז הסברתי לו חד וחלק. ואחרון: אל תכניסו לי מילים לפה! לא אמרתי שפריצת סיסמאת הסרבר והכניסה איתה זו לא פריצה! אמרתי שכניסה לסרבר עם סיסמא זו לא פריצה. אז תסתכלו על ההודעות הקודמות ותראו על מה אתם בכלל מדברים לפני שאתם פותחים את הפה!

Rul3R

New member
ואתה..

איך רואים עליך שלא קראת את ההודעה האחרונה שלי.. לך תקרא אותה ואז תחזור להגיב, או שיותר טוב, אל תגיב. אז תסתכל אתה על ההודעות הקודמות שלי ותראה על מה אתה בכלל מדבר לפני שאתה פותח את הפה!

Black Snake

New member
ואני...

יפה, סוף סוף מישהו קורא הודעה קודמת לפני שהוא מגיב. רולר... עשה טובה... שתוווק... אני הגבתי על שאלה פשוטה בקשר לנענע וhavalz הלך איתי כסח בנוגע לפריצה מה שהופך א-ו-ת-ך למגיב. וכן, קראתי את ההודעות הקודמות שלך ושל כל האחרים שהגיבו, אבל אני חוזר ואומר שאתם באמת דפוקים אם כניסה לסרבר בדרך זו או אחרת זו פריצה... בוא נסביר את זה ככה: אפשר להכנס לנענע דרך הצ´אט המסכן שלהם הרגיל... או דרך מירק. שניהן דרכים להכנס לשרת... נכון, הם לא מרשים להכנס במירק... העולם אכזר.. החיים קשים.. כן, כן אני יודע. אבל כניסה לסרבר עצמו אינה פריצה... פריצה איננה בהכרח משהו שלא חוקי או שמישהו שאחר אינו רוצה שיפרצו אליו.

Rul3R

New member
כן כן, אתה..

תראה ציטוט שלך: "פריצה איננה בהכרח משהו שלא חוקי או שמישהו שאחר אינו רוצה שיפרצו אליו." אתה בכלל ער בזמן שאתה כותב את השטויות האלה?

Black Snake

New member
כן כ, אני...

תגיד, אתה אידיוט, או שאתה סתם משחק את עצמך? פריצה א-י-נ-ה חייבת להיות לא חוקית! למשל, אם יש תקלה, למשל אם בעל אתר כלשהו שכח את הסיסמא וזקוק מהר לסיסמא והחברה לא יכולה כרגע לעזור לו - הוא יכול פשוט לבקש ממישהו (חבר אם כבר.. ) לפרוץ לו לאתר בשביל שיביא לו את הסיסמא. לי קרה פעם שחבר שלי שכח סיסמא וביקש ממני לפרוץ לו לאתר - ופרצתי. אז מה קורה פה בעצם? פ-ר-צ-ת-י לאתר שלו, וזה היה חוקי לגמרי עם אישור בעל האתר...!!!!!!

Rul3R

New member
לא זכור לי שנענע חברים שלך

או שקיבלת אישור מהם..

Black Snake

New member
בטח, פרצתי אותם 20 פעם.

אהה... טוב שנזכרת לבדוק על מה אנחנו בכלל מדברים... מזל טוב. הם לא "מתים" עלי בוא נגיד. אבל אם לא הבנת את הכוונה: תיקנתי אותך - פריצה אינה חייב להיות לא חוקית. כמובן שאת הסיסמא פרצתי... (לההה!! הם שלחו לי את הסיסמא בדואר...) אבל הגיע הזמן שתכיר על מה אנחנו באמת מדברים: פריצת הסיסמא הינה פריצה, אך כניסה לסרבר עם סיסמא אינה פריצה. למשל: מנהל הסרבר נכנס לסרבר שלו עם הסיסמא - אז מה, הוא פרץ?! כאן אני לא המנהל, אני יודע, אך כדאי שתגדיר לעצמך מהי פריצה באמת. פריצה - פריצה ע"י גורם כלשהו מבלי ידיעה קודמת של הקורבןומבלי רשותו או פשוט: פריצת סיסמא/אתר/כינוי/מחשב וכו´. ------------------------------------------ אך כאן מדובר בכניסה לשרת עם הסיסמא, זאת אומרת שלא בהכרח פרצתי את הסיסמא! סוף דיון.

havlaz

New member
תגיד מה אתה עושה צחוק?

אם אני נכנס לבית שלי דרך החלון כמובן שזה לא פריצה, זה בית שלי! אבל אם אתה תיכנס זה פריצה. כמובן שאם אני בעל האתר, או איש שקיבל ממנו רשות מותר לי לעשות הכל. אבל לא זכור לי שקיבלת אישורים מבעלי תפוז/נענע להכנס לשרתים ואני יחזור לציטוט שכתבתי לך על הגדרת פורץ אדם המנסה לעבור אמצעי הגנה של מקום או דבר. בעצם אם אין לך אישורים מבעל האתר לעשות את זה, אסור לך. מה קשה להבין?!

Black Snake

New member
עושה צחוק?

תגידו, אני לא כותב ברור? הכתיבה שלי לא בסדר? אולי אני כותב בארמית? אתה לא קולט, נכון? יש תנאים מסויימים לכל דבר! בין אם זה בית - או אתר. זה כמו להגיד: "רצחתי" - עבירה על החוק. "גנבתי" - עבירה על החוק. ------------------------ תרגום: לכל דבר יש עונש וחומרה לגבי המעשה. וכבר הוכחתי שכניסה לסרבר אינה פריצה - תחזור לנושאים האחרונים.. ואם לא הבנת את ההגדרה שלי לפריצה (ואתה ל-א הבנת...): התכוונתי לכך שפריצה מקושרת בכלל לנושאים כמו: פריצת אתר,פריצת סיסמא, פריצת מחשב, פריצת בית, אבל פריצת כניסה לשרת? והקטע של "ללא אישורו או ידיעתו"- זה קשור לקטע של פריצת סיסמא, בית... וכו´. בקיצר- תגדיר לעצמך מהי פריצה ע"י השם עצמו: פריצת סיסמאת השרת- פריצה. כניסה לשרת עם סיסמא- לא פריצה. הלו??? עוד פעם נרדמת? קום ותקשיב לזה: פריצה הינה יכולת של השגת יעד לא חוקית, ולכן, אם כל אחד מאיתנו היה יודע את הסיסמא לשרת - הוא היה נכנס לשרת והיה מכריז "פרצתי!!" ? שטויות... הגיון פשוט, תחשוב על זה.

havlaz

New member
אויש.. אתה כזה.. $#@%$##$

פריצת סיסמאת השרת- פריצה. כניסה לשרת עם סיסמא- לא פריצה. אוקי, יודע מה? נקשיב לשני אבל בשביל לקבל את הסיסמא, אתה צריך לפרוץ אותה לכן זה עדין פריצה!. פריצה היא כל דבר, ונמאס לי כבר להעתיק לך את ההסבר, תקרא אתה למעלה. ברגע שאתה נכנס לשרת, ואסור לך להכנס, כי בעלי השרת לא רוצים אותך בשרת, ואת כל מי שמתחבר בקליינט אחר שהוא לא נטפאן, והם שמים בשביל זה סיססמא, כדי לנסות למנוע, ועברת את זה, זה פריצה. ורולר שאל על זה בפורום משפט, אם הוא ירצה הוא יפנה אותך לשם. אני חושב שצריך לפתוח טרד חדש, אנחנו כבר נדבקים לצד

Black Snake

New member
הנה, עכשיו רואים שבכלל לא הבנת...

תגיד לי, אתה קופץ שורות או מה? הסכמת איתי שכניסה לשרת עם הסיסמא שלו זה לא נקרא פריצה... אבל אמרתי לך כבר... אני לא חייב לפרוץ את הסיסמא! אני יכול לקבל אותה מחבר שלי.. או לקבל אותה בדרכים אחרות ועדיין לא לפרוץ את הסיסמא.

Black Snake

New member
אני לא אגיב על זה...

כי זה ברור שאתה לא רוצה שאגיב, אני חושב שאתה רוצה לצאת מכל הדיון הזה. אם לא, תסביר את עצמך ברור.

havlaz

New member
כמובן שאני רוצה לצאת

כמה אני כבר יכול לחזור על הדברים האלה? מזה השטות הזאת קיבלתי מחבר שפרץ את הסיסמא ונכנסתי איתה, זה לא פריצה אז חבר פרץ לבית, אני נכנסתי דרך הדלת, הוא פתח, לא אני אז מה, אני לא אשם בפריצה?

Black Snake

New member
אתה חוזר?! אני חוזר על הכל!

מאיפה אתה מביא את הדוגמאות האלו? אתה מדבר על החיים האמיתיים ואני מדבר על הרשת! אם קיבלתי אותה מחבר שלי לא א-נ-י פרצתי, נכון? ה--ו--א פרץ את הסיסמא. ואז אני נכנס עם הסיסמא לסרבר וזהו. ומה זו הדוגמא הזו על הפריצה לבית ושאני נכנס מהדלת?.. מה?.. מי אמר שחבר שלי פרץ ל-ב-י-ת? לא חשבת אולי שחבר שלי פרץ את הסיסמא, לא נכנס לשרת ופשוט נתן לי את הסיסמא מבלי להכנס לשרת?

למעלה