עזרה במירק!!!!!

עזרה במירק!!!!!

שלום למי שיענה לי !!! יש לי שאלה: איך אני נכנס לצ´אט נענע הישן דרך מירק??? נ.ב עם אפשר את כל הפרטים של ההתחברות לצ´אט נענע הישן דרך מירק תודהההההההההההה מראש

havlaz

New member
אמרנו, אני אומר

ונמשיך להגיד את זה. אנחנו לא עוזרים בפריצת ה"הגנות" שלך סרברים מלמנוע ממירקים להכנס.

Black Snake

New member
הוא צודק, זה לא חוקייייי!

תתבייש לך! לבקש את הסרבר של נענע עם הסיסמא?! כמו מי אנחנו נראים לך?!? זה באמת לא יפה! server chat.nana.co.il:4445/pass fhgjdeurifkmvncudjrbyvmckdjgfjkgkhjhdkgfkhjdkdkfkgjhjgjfjkdgdfgvbcvncbvcvdfjkhjkhcvxckhjffdgfgdfgdfgdfgdfgrdfghkskakqkwkekdkfkgkhkbmvncjcjgkhjfjdhfhfdjfhvncjskfjgutyehdkfjgnbkdjfhdkgfjgjfghfgfgkfjlghg ------------------------------------------------------------- הנה הסרבר, אבל אני חוזר ואומר- לא לבקש! חוצפה של אנשים...

havlaz

New member
תגיד, אתה בכוח רוצה

להחסם שוב? לפני כמה דקות הורדתי את החסימה, ושוב אתה מתחיל?

havlaz

New member
אמרתי לך לא לפרסם

יותר הסברי "פריצות" לסרברים

Rul3R

New member
יש מכות?

תן לו בשיניים!
עוד לא ראינו קטשופ!

Black Snake

New member
זו לא "פריצה" לסרבר, ושתדע ש...

חחח... כולם פה ליימרים שלא יודעים מירקרית... לכן הם לא יוכלו להכנס לחדרים כי יש הגנה של סרברים שאי אפשר לצפות בערוצים... לכן הם זקוקים לדעת לתרגום של ערוצים מעברית-למירקרית כדי להכנס, ומכיוון שאני היחיד נראה לי שיודע כאן מירקרית אתם לא תוכלו להכנס לערוצים.

havlaz

New member
גיח פחיי ועוד פחיי

אתה לא היחיד שיודע, תאמין לי הגדר את המילה פריצה הגדרת המילון לפורץ: אדם המנסה לעבור אמצעי הגנה של מקום או דבר. תפוז שמים סיסמא שמירקרים לא יכנסו מירקרים מנסים להכנס מזה אם לא פריצה?

Rul3R

New member
מה?!

זה הדבר הכי מפגר ששמעתי השבוע. דבר ראשון, מזה מירקרית?!?!!??!?! דבר שני, למה נראה לך שכולם פה ליימרים וגם למה נראה לך שלהבין במירק הופך אותך ל"לא-ליימר", מירק זה כלום זה סך הכל לקוח IRC שנותן לך אופציה של להכניס סקריפטים, עשית מזה פרוייקט סודי של השב"כ שצריך לדעת איזה סופר שפה בשביל להבין אותו, זה סך הכל לקוח IRC וקצת סקריפטינג, לא משהו שאי אפשר ללמוד בשבוע ואפילו פחות. עוד משהו, אני לא יודע למה התכוונת שאמרת מירקרית, אבל לא בעיה לעשות סקריפט on text ו on input שישתמש ב replace$ וישנה את העברית המגניבה שלך ל"מירקרית" וההפך. ואם אתה היחיד שיודע כאן מירקית - תחשוב מזה אומר על השפה המגניבה שהמצאת לך (מירקרית) ועליך בעיקר... בקיצור, הצחקת אותי קצת באמצע פרק נחמד של מקגיוור. הנה: חהחהחהחה.

Black Snake

New member
אל תשחק אותה מבין

פריצה זה דבר לא חוקי?! אולי... בנסיבות מסויימות... אבל ממתי להכנס לסרבר זו פריצה? זה מ-מ-ש לא פריצה. אם כבר לגלות את הסיסמא עצמה זו נקראת פריצה, אבל להכנס באמצעותה לסרבר?.. ממש לא. וחוץ מזה- רולר, אם אתה לא יודע מה זו מירקרית אז שתוק כי זה מה שדברתי עליו, ואם אתה לא יודע בכלל מה זה אז שב בשקט. נראה לך שמירק זה לדבר עם חברים, לשלוח קבצים, לבנות סקריפטים וזה הכל? נראה לך שאי אפשר לעשות דברים אחרים חוץ מאלו? ולא כולם יודעים מירקרית, זה בטוח. לכן אני בספק אם מי שלא יודע מירקרית יוכל לתרגם לעצמו שמות וערוצים. אז מה קבעתי פה בעצם? אני לא פורץ שום דבר ולא מסביר על "פריצות" לסרבר.

havlaz

New member
תגיד, אתה יכול

לנשום בין שטות לשטות? כל ה"חירבש" של הניקים, שאתה קורא לו מירקרית זה בסך הכל אלגוריתם עברית של נטפאן. וזה פריצה, וזה פריצה, ושוב אני יגיד, זה פריצה. תלמד קצת את החוקים של מדינת ישראל, ותדע. לשבור דלת נעולה בבית של מישהו אחר, זה גם לא פריצה זה סתם בשביל הכיף

Black Snake

New member
אתה לא קולט, אז אסביר שוב

מה הקשר מה זה מירקרית? בלי לדעת איך לתרגם ערוצים לא תוכל להכנס אז תודה שצדקתי ואל תתחכם. ב. אני חוזר ואומר- כניסה לשרת אינה נקראת פריצה, אם כבר לפרוץ את סיסמאת השרת אבל להכנס לשרת? בולשיט!! אם זה מה שאתה חושב אינך יודע מה זו פריצה. סוף דיון :) .

havlaz

New member
עשה טובה

שזה מגיע לחוקים, תשאיר לי תעניין (3 שנים משפטים) כנס לאיזה פורום עורכי דין, תשאל. ותפסיק לקשקש שטויות..

Black Snake

New member
פשש... 3 שנים?

א.מתערב איתך שבאף אחד מה-3 האלו לא היה מוזכר משהו במירק או בפריצה... ב. אינך יודע דבר בקראקינג או בהאקינג אם אתה עדיין חושב שכניסה לסרבר עם הסיסמא זו פריצה. ג. תחשוב על זה.

havlaz

New member
חצי שנה דיני מחשב נחשב?

בכל מקרה, אולי לך מבחינת הקושי, זה לא נראה פריצה וזה באמת משחק ילדים אך מבחינה חוקית זה פריצה, אז די לשחק אותה.

Roeiz

New member
hehe

דבר ראשון היי איציק, כרגע נרשמתי זה רועי (^Z^) תגובה: אתה מוכן ללמד אותי מירקרית פליזפליזפליז??? אני אלמד אותך אייארסיית בתמורה.

kaulem

New member
פחחחחחחחח

אתם הורגים אותי באמצע פרק של צוות לעניין... א´. מזה לעזאזל מירקרית?????? סדרה של אותיות שרק אתה יודע??????? טוב, לא משנה, נתן לך להתלהב קצת מזה שרק אתה יודע את השפה הזאת... ב´. ניסיתי לא להתערב במריבה הזאת, אבל לא הייתי יכול להתאפק!!!!!! לפורץ הסרברים המסכן: לך תלמד מירקרית, אולי יצא מזה משהו, אבל אל תעזור לאנשים לעקוף הגנות! לחבל"Z: תחסום אותו מיייייייידדדדדדדדדדד! "נההההגגגג, אל תחצה חיייייייייםםםם!!!!!!"

havlaz

New member
אבל הוא קורע מצחוק ../images/Emo6.gif

אני חושב לשנות את שם הפורום לפורום "בדיחות"

למעלה