עזרה במימוש inbox outbox

gerald27

New member
עזרה במימוש inbox outbox

שלום חברים, אני דיי חדש פה ואשמח לקצת עזרה ואולי גם לסייע לאחרים. אז ככה.אני כותב אתר מסחרי שיש בוא משתמשים.לכול משתמש יש USERID. כל משתמש יכול לשלוח מסרים למשתמשים אחרים וכמובן לקבל מסרים. הבעיה שלי היא שאני לא בטוח שמימוש שלי ב Access הוא טוב ויעיל. חשבתי על טבלה אחת לכל המשתמשים עם השדות הבאים. UserID Message Read_NoRead מה אתם אומרים?טבלה אחת לכל המשתמשים?זה לא יהיה איטי? נניח שיש לי 10000 משתמשים ולכל אחת יש 50 הודעות (אני בכוונה לוקח מספרים גבוהים) זה טבלה עם 50000 רשומות.אני לא בטוח שזה מימוש טוב. יש לכם רעיון יותר טוב? תודה מראש.גראלד.

Shahar Sages

New member
אז ככה..

שתי עצות.. או שתחליף בסיס נתונים לאורקל או משהו יותר רציני.. או שתוותר על הרעיון.. כי בסיס נתונים של Access לא מסוגל להתמודד עם יותר מ 6 מגה נתונים הוא פשוט ניתקע! ביי.

gerald27

New member
אין לי כסף לאורקל או sql server

בשביל ההתחלה אני משתמש ב Access.אין מה לעשות. יש רעיון למימוש??

א ו ר ח ת

New member
אוליי.......

אני לא גדולה בעניין מהירות הריצה של אקסס והמגבלות שלו אבל אולי לכל משתמש תיוצר טבלה עם השם של הID שלו ? ואז לכל טבלה יהיה פחות רשומות ואם אתה משתמש בASP אז לעשות דבר כזה זה לא בעיה.... השאלה מה קורה לאקסס איך הוא מגיב שיש לו כמות כזו של טבלאות מישהו יודע? (הכוונה מה הוא זמן החיפוש המוגבל של שם הטבלה)

אוי ויי זמיר

"אני לא גדולה בעניין מהירות הריצה של אקסס "? זה לא עניין של מהירות ריצה, או של אקסס בכלל. זה עניין של עבודה נכונה מול בסיס נתונים.

lordgino

New member
ועל זה נאמר

אזיין חוכמע גייט אריין אין אה הנדל, לויפט עס אליין צום שויחעט. והמבין יבין.

Shahar Sages

New member
תראה..

הרעיון שלך למימוש הוא טוב, כאילו זה שזה בטבלה אחת זה מעולה.. אם תוסיף טבלאות זה לא ישפר את היעילות אלא להפך.. אבל אתה מציין שיש 50000 גולשים(תכלס לא נראה לי שאפילו אחוז מזה), אז יש לך שם מזהה משתמש, הודעה וסטטוס הודעה או משהו כזה אז.. מזהה משתמש=4 בית (מספר). הודעה=1000 בית לפחות (מחרוזת). סטטוס=1 בית (בולאני) ס"הכ 1005 1005*50000 = 50250000 1000/(50250000/1024)= 49MB אז מה אתה אומר נראה לך שבסיס נתונים של Access יסתדר אם זה ב 10 אחוז מזה הוא יפול

gerald27

New member
ברור שלא יהיו לי 50 אלף זה

רק מספר לשם אומדן העומס של אקסס. אבל לפי מה שאת אומרים זה 1000-2000 משתמשים זה הרבה ל אקסס ....

א ו ר ח ת

New member
זה נכון ש..

הרעיון למימוש הוא מעולה, אבל השאלה מה היחס במהירות בין ריצה על שם טבלה ל רשומות בטבלה כבדה ? כל הזמן אנשים שואלים על מספר רשומות (ואפילו בספרים כתוב על מספר רשומות) השאלה אם זה לטבלה או בכלל בכל האקסס?

שטויות במיץ

יש לי אתרים שעובדים יפה מאוד על קבצי אקסס מעל 100 מגה. הכל עניין של תכנון נכון ועבודה יעילה. הבעייה העיקרית של אקסס היא חוסר יכולתו לתמוך בריבוי משתמשים, אבל גם על זה אפשר להתגבר אם עובדים נכון. אקסס הוא לא הפיתרון האידיאלי לאתרי אינטרנט, הוא לא נוצר לזה, אבל הוא משמש פתרון זול וזמין כשצריך. אישית, אני תמיד אעדיף לעבוד עם SQLSRV אם יש לי ברירה, אבל זה שאקסס ייתקע עם קבצים מעל 6 מגה, זה פשוט שטויות. תכנון נכון ועבודה יעילה. זה המפתח.

gerald27

New member
מימוש!!!

אז בואו נגיד שאני עובד ב Access במסגרת האפשרית.(6 MG). האם המימוש של טבלה אחת לכל המתשמשים היא טובה?? או שיש לכם רעיון אחר.

deja

New member
אתה

יכול גם להשתמש ב-MSDE. MSDE הוא מנוע של SQL Server, והוא חופשי, תקרא עליו ב-MSDN.

למעלה