עזרה במילוי שאלון

אורטי313

New member
עזרה במילוי שאלון

שלום וברכה!
אנו סטודנטיות אשר עורכות מחקר בקרב מתנדבים ברשת האינטרנט (בכל תחום שהוא) כולל מענה על פורומים.
אנו מברכות על נכונות המתנדבים הפועלים ומייעצים לאנשים אשר מבקשים תמיכה והקשבה.

נשמח מאוד אם תוכלו לתרום מזמנכם למען מחקר שאנו עורכות ולענות על שאלון ממוחשב אשר מופיע בקישור שלמטה.

בברכה, אורטל דוד ותהילה ברח"ד.

https://docs.google.com/forms/d/1p_3_uXoG57tZbbiwh3E2TLYTPBNH8dbrvK_q4OMI66U/viewform

תודה מראש.

כללי האתיקה מחייבים לציין את שם החוג

והמוסד בו נערך המחקר, כמו שעשיתם בתוכן הקישור עצמו, ואלה שהתגבשו, בעקבותם, בסביבת הפורומים הפכו למנהג את ציון הפרטים האלה בהודעה הפותחת. מעתיקה מהקישור עצמו - "המחקר הוא חלק מעבודת סמינריון בחוג למדעי ההתנהגות באוניברסיטת אריאל בשומרון". אני, בכל מקרה, לא אשתתף במחקר (אני לא משתפת פעולה עם מכללת אריאל), אבל נראה לי חשוב שהמידע הזה יצוין גם כאן לטובת מי שכן תבחר להכנס לקישור.

למען ההגינות

(כי צירוף הקישור ההוא היה, גם אם צודק, מאד לא נעים) אסביר - אני לא חושבת שחציתי אי אלו גבולות כשאמרתי שאני לא מוכנה לשתף פעולה עם מחקרים מטעם מכללת אריאל, לפחות לא כאלה שלא נחצו לפני. זאת היתה הערת אגב בתוך הודעה שבאמת לא היתה נכתבת אם לא היו מופרים כללי הנטיקט שהתגבשו בפורומים אינטרנטיים בכלל, אבל בפלטפורמה התפוזית בפרט. חשוב, בקישור של *כל* מחקר שהוא, מטעם *כל* מוסד שהוא, לפרסם את הפרטים האלה בגוף ההודעה. ככה לימדו אותי בקורסי אתיקה ואתיקה מחקרית. וההערה שלי, שוב: אני בטוחה שזה לא סוד לאיזה צד במפה הפוליטית אני משתייכת - אין לי מה להסתיר - וגם מאמינה שברגע שהפורום למד להכיל אמירות מהסוג הזה (היו עוד דוגמאות אבל "חיות" באמת זכור לי לא לטובה), הוא יכול להכיל אותן מכל קצווי הקשת הפוליטית. בעצם, לא יכול; צריך. אחרת יש אמירה פוליטית (ימינה, אבל האמירה שלי היא כללית; לא הייתי רוצה לכתוב בפורום הפרעות אכילה שנוטה לשם או לשם) בעצם קיומו וחוץ מהפרדוקס המשעשע, המסקנה העיקרית היא שאין לי מה לחפש פה. וחבל, אני אוהבת את המקום הזה. כל עוד הוא מאפשר לכולם להתבטא באופן *שוויוני*.

TinaBa

New member
אכן מקובל וחשוב

לציין את המידע הזה במקום בולט וברור, בלי קשר לשם המוסד, כמו עוד פרטים על עורכי המחקר.
ובעיני לגיטימי ששישמים ציינה למה היא לא עונה עליו. אכן לא מדובר בקווים שלא נחצו בעבר.
באמת שלא מדובר באמירה פוגענית, ואין צורך לעשות מזה עניין...

ברור שלפעמים זה קצת בסדר.

אם הייתי חושבת אחרת, הייתי מוחקת אותך.
לא נראה לי שאנחנו חלוקות בדעותנו יותר מדי לא לגבי הקצת שהפורום יכול להכיל ולא לגבי האווירה שזה ייצור אם זה יהיה ללא גבול בכלל, כך שבאמת אין לי שום חשק או צורך להכנס לדיון הזה,
שמחה רק שהבנת שזה לא היה נעים.

ילדונת~

New member
אני חייבת להודות

שגם אם דעותי שונות ... המקום הזה חייב לדעת להכיל את כל קצוות הקשת...
ואת כל הדעות של כולם..
גם אם אנחנו לא מסכימים.

אז אולי אין שום היגיון וצורך להיכנס לויכוחים פוליטים. אבל אני חושבת שבהחלט אפשר להביע דעה.
אנחנו כותבות פה הכל.. את כל מה שאיש לא יודע, את הדברים הכי אישים שלנו. בעיניי זה מגוחח לשים גבול ולהגיד שיש דברים שלא אומרים.
אנחנו לא אומרים רק דברים שהם יכולים להיות טריגרים בהקשר של המחלה עצמה, דברים שיכולים לדרדר לפגוע ולגרום למישהו לפגוע בעצמו.
אבל אין שום סיבה ללכת על ביצים.
אאני חושבת שזה בסדר ששמים לא עובדת עם מכללת אריאל, בדיוק כמו שזה בסדר שיש בנינו כאלה שגרים בהתנחלויות . זו לא עמדה פולטית זה היום יום שלנו... ...ואני לא חושבת שזה משהו לא לגיטימי לכתיבה.

אולי אני טועה..

KAS3

New member
מה הקשר בין אתיקה ופוליטיקה?

בשרשור הזה מדברים סינית O_O

למעלה