עזרה במילוי שאלון עבור הסמינריון בכלכלה.

benji marder

New member
עזרה במילוי שאלון עבור הסמינריון בכלכלה.

חברינו למחלקה שלום, במסגרת סמינריון שאנחנו עושים בכלכלה אנחנו מפיצים שאלון בנושא העדפות פוליטיות חברתיות וכלכליות אנחנו יודעים שאתם באמצע תקופת בחינות אך בכל זאת, נשמח אם תעזרו לנו בכך שתקדישו מס' דקות מזמנכם ותענו על שאלון זה http://www.kwiksurveys.com:80/online-survey.php?surveyID=ICMOH_6dc4be0d בתודה מראש, חזי ברסי ובנג'י מרדר

עניתי

בקרוב אצלנו גם יהיה כנראה שאלון. בהצלחה

benji marder

New member
בקושי

אנחנו בין כה וכה מסתכלים על כל שאלון בנפרד כך שאם נראה 2 שאלונים זהים נמחק אחד מהם (לא סביר ששתי אנשים בחרו בדיוק אותו דבר)

נראה לך שהיינו צריכים לצרף לך עוד עמודה

במקום 1-7, נוסיף עוד בחירה "לא יודעת/ לא גיבשתי דעה/ שונאת פוליטיקה/לא יודעת מה קורה סביבי/ הצבעתי בבחירות האחרונות מתוך לחץ חברתי"

benji marder

New member
באמת תודה רבה

גם ברזיס מסרה שהאתר הזה מצויין ורצתה לדעת מי הגאון שמצא אותו

marinaghost

New member
רק אם תרשום שאתה מודה מודה מודה

לי.. על ההשקעה במציאת אתר חינמי לעשות בו סקרים.. יש באתר אבל בעיה עקרונית עם עברית.. כאשר מורידים תוצאות של הסקרים אז זה לא מוציא פלט נכון של עברית.. זה לא ממש מפריע אם התשובות הן בחירה.. אבל אם התשובות הן למילוי מידע אז זה בעייתי קצת.. :) בהצלחה לכולם בסמינריונים!!

תודה על הטיפ

כשנדע מה יהיה אצלנו בסקר נדע אם זה אתר רלוונטי אם כך. אני מאוד מקווה שלא יהיו תשובות למילוי מלל. בכל מקרה, תודה לך מראש, מרינה, שמעולם לא נראה לי שפגשתי במציאות...

marinaghost

New member
הרבה יותר מגאון..

מבריקה, מדהימה, חכמה, מקסימה וכו'.. (וגם מאוד צנועה) :)

abalaba2

New member
אם זה ככה אז אני לא צריך להעביר

לך יותר סיכומים בשומדבר.

למעלה