עזרה במיון

Cow23

New member
עזרה במיון

פשוט סיוט! הפאזל הוא פאזל ציורי(כאילו ציור) ואין לי מושג איך למיין את החלקים.. מיינתי שמים ,אגם(עד כמה שאפשר) ,ירוק(הדשא) ודברים לא מזוהים שרוב הסיכויים שהם המכונית או פריטים אחרים בציור.. אבל כנראה לא מיינתי טוב.. מישהו?לאיזה צבעים למיין?

L FALCON

New member
האם מיינת גם לפי צורות?

לפי צבעים הייתי ממיינת לכחול ולבן- ורוד של השמיים, ירוק דשא, כחול-ירוק של הנחל, חומים של הבתים ואולי מנסה לזהות את הגשר ולהוציא כקבוצה נפרדת. והייתי מנסה להוציא את הירוק של העצים בצד שמאל. הפאזל די מחולק מבחינת צבעים - פינה ימנית תחתונה ירוק דשא, שמאלית תחתונה נחל, רבע עליון שמיים ורבע אמצעי חומים וירוק כהה. אני חושבת שאם תוציאי את המסגרת ותתחילי לבנות איתה יהיה לך קל להתחיל את החלקים הפנימיים. לי אישית נוח למיין לפי צורות ותת חלוקה של צבעים.

Cow23

New member
זה קשה לזהות בין הירוקים

עשיתי קבוצה של חומים ומסגרת כבר סיימתי והתחלתי מהפינה הימינית למעלה(העלים של העץ..)וניסיתי גם את האגם.. לא מיינתי לפי צורות אף פעם..אני אנסה..

L FALCON

New member
לדעתי תנסי קודם את הדשא והשמיים - הם מהווים

חלק גדול מהציור ונקודת מוצא לחלקים האחרים. כשאני עושה לפי צורת - יוצא לי שאני בונה בשורות וטורים - כי כל פעם אני מחפשת את החלק לפי שתי פאות שלו. אבל לאט לאט אני מצליחה להרכיב גם חלקים אחרים למשל מוצאת בית (בתמונה שלך) ואז ממקמת. בהצלחה

jocie1

New member
היי תמונה צבעונית וצבעים ברורים../images/Emo70.gif

תמשיכי במסגרת, המיון מהווה תהליך מתמשך תוך כדי ההרכבה...אם סיימת מיון ראשוני תנסי להרכיב את הצבעים הבולטים...העננים השמיים המכונית תת מיון לירוקים תוך כדי העבודה.. בהצלחה

Cow23

New member
המיון של הירוק הכי מעצבן

אי אפשר למיין כמעט...פשוט סיוט!בפאזל הקודם שעשיתי היה מאוד קל למיין והאמת? גם דיי קל להרכיב..(זה הפאזל שלא יודעים איך תצא התמונה..)

Cow23

New member
אה ואני צריכה המלצה

לפאזל לא קשה משהו כמו 200-500 חלקים,אני עושה עם סבתא פאזלים פשוט.. הצעות?

123נעמי

New member
מיינת טוב

עכשיו תתחילי להרכיב לא צריך למיין בהתחלה את הכול לאורך כל ההרכבה אני ממיינת. תתחילי להרכיב את האוטו את הגשר את הגגות האדומים את כל הנקודות הברורות בפאזל ולאט לאט הכול יסתדר. ככל שתמונת הפאזל תתחיל להתקדם יהיה לך קל יותר למצוא את הירוק המתאים לכל אזור להתחיל להרכיב!! יופי של תמונה בהצלחה

מממאיה35

New member
היה ../images/Emo80.gif

הפאזל הראשון שהרכבתי, 1500 חלקים, להערכתי הוא בן יותר מ 15 שנים

Cow23

New member
../images/Emo99.gif יווווווו איזה פאזל שווה!

בטח אין יותר נכון? חבל פאזל יפה

Elia4

New member
שימי לב שיש הבדל בגווני הצבע

ככה יהיה לך יותר קל למיין: הדשא ירקרק והעצים הם בירוק כהה יותר.כנ"ל לגביי השמיים. אחרי החלקוה לגוונים, אני עושה חלקוה נוספת באותו הצבע לפי החלק: חלק של שני פינות, פינה אחת או שלוש.לעיתים יש פינות שהן שונות בצורתן, מה שמקל עוד יותר. כמו שנכתב מעלי, לפעמים בגלל שעוד לא יודעים לאן כל חלק שייך, חלק מהמיון מתבצע תוך כדי ההרכבה. אז אל תתרגשי ותהני מההרכבה. אם זה היה קל מה הטעם??

למעלה