עזרה במידע

ליזה הם היו כבר שם

הם רוצים עוד חוות דעת עם לא לא האיתי כותבת לכם לשאול על עוד מקומות

קת מדובר באזור הדרום

עם תרשמי השלך לך במסר פשוט מאוד זה לא בשבילי זה בשביל משפחה אחרת ולא האיתי רוצה לחסוף פרטים נוספים ללא אישורם אדית

doroniz

New member
המרכז למשפחה

פני לסניף אלו"ט בחיפה בטלפון 8101569 - 04 ותקבלי הכוונות מפורטות. המקום הגדול ביותר לאבחון וטיפול בחיפה הוא מרכז מילמן, אבל רשימת ההמתנה די ארוכה. ישנם מאבחנים נוספים אבל לא מקובל להעביר שמות ובטח שלא מספרי טלפון בפורומים. לכן, הצעותיי אלייך הן: 1) פני לאלו"ט חיפה. 2) צרי שם משתמש קבוע ותוכלי להשתמש במערכת המסרים. 3) את מוזמנת לפנות אליי אישית (במסר אישי או בדוא"ל או בטלפון). דורון.

עזרה במידע ../images/Emo101.gif

צירכה מידע עבור תינוק בן 11 חודש [כבר בגיל חושיים האמא שמה לב לזה] לא יוצר קשר עין ניבדקה נאורולוגית תקין בדיקות ראיה + קרקעית תקין שמיע מעט ירידה בגלל דלקות חוזרות האמא לא רגוע מעונינת ללכת לאיבחון נוסף לאן היא יכולה ללכת עם התינוק ? אדית

תודה על ההצפה במידעה

כל אחד ממכם הלך לעשות איבחון לבנו אף אחד לא יודע איפה ? אני סך הכול מבקשת מידע בישביל משהיא שהיא חסרת אונים כמו שהאיתם אתם קשה לענות ?

נורר

New member
באיזה אזור?

אני חושבת שהרבה רופאים לא מוכנים לאבחן בכזה גיל אבל בכל זאת יש את אלה שמאבחנים יחסית מוקדם דיצה צחור באסף הרופא פרופ' תירוש בחיפה

אבחון הפרעה התפתחותית\ PDD

היי אדית, טוב מאד שהאם שמה לב, אך יש גם מאפיינים מוקדמים נוספים, שאפשר לראות- מגיב לתקשורת, מסתובב כשקוראים לו. קשב משותף דורש קשר עיין, אך אפשר לראות גם מאפיינים נוספים של קשב משותף. התנהגות חזרתית, או התקעות על חפץ מסויים\ עשייה מסויימת. המנעות מזרים\ חוסר התייחסות אליהם. רגישויות תחושתיות שונות ועוד. היות וכידוע, עדיין האבחון של הפרעת תקשורת, נעשה מעט בגיל הזה, אני כהרגלי, ממליצה על דר' דיצה צחור הנוירולוגית מאסף הרופא- בטלפון08-9206311 . האבחון אצלה כולל שלושה שלבים: ראיון עם ההורים, המספק מידע על שאלון מובנה ומונחה, ונותן מידע ראשוני על תפקוד הילד. שאלון זה הוא היתרון הגדיל שלה דר' צחור, שהביאה אותו איתה, לאחר תקופת התמחות בנושא בארה"ב. פגישה ותצפית על הילד, ע"י הנוירולוגית, יחד עם פסיכולוגית התפתחותית. פגישה מסכמת ומקום לשאלות ותהיות. אפשרויות נוספות במרכז- דר' טלי שגיא, מרפאת מג"ן (מטבולית, גנטית, נוירולוגית) בוולפסון: טלפון 03-5028536 אבחון המתייחס גם לרגישויות נוספות שיש לילדים בספקטרום האוטיסטי. הסתכלות רחבה יותר, על הנושא. דר' ברוריה בן זאב, נוירולוגית ילדים משיבא, תה"ש. גישה יותר כוללנית לאבחנה מבדלת. טלפון 03-5302685 דר' אביגייל גולומב- פסיכיאטרית ילדים, מנהלת היחידה של רמת חן,הכוללת גם גני תקשורת.03-5720847 יש כמובן שמות נוספים. בהצלחה, תלמה.

נונינה1

New member
אני לא בטוחה שהיא הכתובת אבל אפשר

להתקשר ולשאול אותה - נוירופסיכולוגית בשם עודדה פלד ממכבים. היא אשת מקצוע יסודית שאני אישית מאוד מעריכה.

הגפ

New member
עזרה

שלום רב בדרך כלל לא מאבחנים בגיל כל כך צעיר וטוב שכך. מעבר לאיבחון שמתייג את הילד בתווית מה עושים עם התינוק הזה? הרי התווית לא חשובה כמו מה עושים עם הילד כדי לפתח ולחזק אצלו את התחומים החלשים. חשוב להתמקד בסיוע לתחומים החלשים ולקדם את הילד כמה שיותר מוקדם ומהר ולא לבזבז זמן יקר. דר 0-5 www0-5.co.il

למעלה