עזרה במחשב

../images/Emo6.gif אךך כמה טוב שיש את הפורום

אז מה אתה כן יכול להמצליץ לי עד 3500 שקל אני גם ככה לא מכירה חנויות באיזור חיפה חוץ מאייבורי וKSP

../images/Emo6.gifשאלה קטנטונת

אז על http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3187366 לוותר ?? ורשמתי את השאלה על הלינוקס שאלתי... אם אני לוקחת את זה לטכנאי והוא מפרמט לי את המחשב מלינוקס לחלונות האם זה אפשרי ?? לא דיברתי על אחריות.. או עדיף לחכות עוד קצת ולקנות דאל ... הכוונה לחכות לחסוך....

יאיר B

New member
את יכולה להתקין מערכת הפעלה חלונות על המחשב

הזה, מן הסתם ויסטה יהיה קל יותר להתקין עליו.

יאיר כנס

אם ראית את המחשב ששמתי קישור אליו בהודעה מקודם האם הוא מחשב טוב ?? חזק ?? אמין ???

יאיר B

New member
אם את מדברת על האייסר מנענע -

אז המחשב יתאים לשימושים שכתבת בהודעה הראשונה בשרשור הזה. חזק - מבחינה טכנולוגית: סביר (את לא צריכה מחשב חזק לשימושים שלך). מבחינה פיזית - זה מחשב מסדרה ביתית, אז הוא לא מצטיין בזה (לחוזק פיזי תצטרכי להוסיף עוד כמה אלפי שקלים לסדרה עסקית). אמין - אייסר היא המותג הנמכר ביותר באירופה (אל תשאלי אותי למה, אבל האירופאים לא פריירים).

יאיר כנס

אין לי שימוש למחשב לעסק.. רק אולי לצאת מהבית ובבית... דאלה היא אם הוא מבחינת לוח אם ועמידות.. אם הוא מספיק חזק??

יאיר B

New member
כמו שכתבתי בשרשור אחר שפתחת בעמוד הזה -

למה את צריכה מחשב חזק? במחיר הזה לא תמצאי מחשב חזק - הם עולים הרבה יותר. בעיני זה בזבוז לשימושים שלך (כמו שאדם שנוסע לסופר כל יום יקנה מרצדס).

דאלה =שאלה

והתכוונתי למחשב בנענע ... אבל גם אם תוכל לענות על המחשב בהודעה הראשונה HP אודה לך

למעלה