עזרה במחשב dell inspiron 1525

ypm

New member
מה ז"א לא מצליח להתקין

לא התקנת דרייבר לכרטיס הרשת ?

DEATHRUCTION

New member
התקנתי דרייברים לכרטיס רשת אלחוטית

אני לא יודע אם זה אותו דרייבר גם לכרטיס רשת ה"רגיל". בכל אופן, שאני מחבר כבל רשת אין שום אינדיקציה שהכבל מחובר.

ypm

New member
תיקוני כתיב

צערכת = מערכת לי = לפי אנה = נסה

יאיר B

New member
סביר להניח שלא. המחשבים החדשים באים

עם דרייברים לויסטה.

ותכלס, למשתמש בייתי

שיפעיל ת'מחשב בשביל סרטים,אופיס, אינטנרט תהיה בעיה? או שזה יעבוד סבבה? ושאלה אחרונה חביבה: על ויסטה אופיס XP יעבוד חלק?

יאיר B

New member
בנוגע לויסטה?

זה תלוי בכמה זיכרון יש לך במחשב ומה עובד בו (למשל ממשק Aero הגרפי דורש הרבה משאבים ואם לא חייבים את האנימציות אולי כדאי לבטל אותו). אופיס XP יעבוד בסדר גמור על ויסטה.

מפרט:

IN-RD09-2287‎ ‎Model Name‎ ‎IN-RD09-2287‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® CoreTM 2 Duo Processor T5750, 2.0GHz,2MB L2 Cache,667MHz FSB, 2MB L2 Cache ‎ ‎ Memory‎ ‎2GB (2X1024MB) 667MHz DDR2 Dual Channel Upto 4GB‎ ‎ HD‎ ‎250GB 5400 rpm‎ ‎ Display‎ ‎15.4'' Widescreen WXGA (1280x800) with TrueLife‎ ‎ GPU‎ ‎Intel Integrated Graphics Media Accelerator X3100‎ ‎ Optical Device‎ ‎8xDVD+/-RW Drive - N-Series‎ ‎ Webcam‎ ‎ 2.0 Mega pixel web camera ‎ ‎ Sound‎ ‎High Definition Audio 2.0‎ ‎ Wireless‎ ‎Dell Wireless 1390 802.11g Mini Card Wireless‎ ‎ Bluetooth‎ ‎Dell TrueMobile 355 internal Bluetooth Module‎ ‎ External Ports‎ ‎‎ ‎ USB 2.0 (4)‎ ‎ Integrated 10/100 LAN (RJ45) and 56K Modem (RJ11)‎ ‎ IEEE1394a‎ ‎ 8-in-1 Memory Card Reader‎ ‎ VGA video output & S-Video‎ ‎ HDMI high definition video output‎ ‎ 1 ExpressCard 54mm Slot‎ ‎ Integrated dual digital mics‎ ‎ Dual headphone jacks‎ ‎ Microphone jack‎ ‎ Card Reader‎ ‎8-in-1 Memory Card Reader‎ ‎ OS‎ ‎Free dos‎ ‎ Weight‎ ‎2.7 kg (5.9 lbs)‎ ‎ Battery‎ ‎Inspiron Primary 6-cell 56WHr Li-Ion‎ ‎ Warranty‎ ‎3 שנות אחריות

ypm

New member
ממליץ להתקין גם בויסטה את הדרייבר ל SATA

למרות שההתקנה מזהה את הדיסק הקשיח אופן ההתקנה: 1. מורידים את קבצי הדרייבר בגודל מזערי כ 350K לדיסק און קיי או צורבים לCD 2. במהלך ההתקנה תגיע לחלון שבו רואים את הדיסק ולמטה יהיה "load driver" לחץ על זה ושם תבחר או מהדיסק און קיי או מהוציא את DVD של הויסטה ולשים את הצרוב שהכנת מראש NEXT . 3. לאחר מכן להחזיר את ה DVD של הויסטה ולהמשיך בהתקנה הרגילה . דבר זה יכול למנוע מסכים כחולים בעתיד . * שמתקינים ויסטה כמובן להחזיר בביוס את ההגדרת הSATA ל ACHI .

DEATHRUCTION

New member
עדיין לא הצלחתי..

הדרייברים שהורדתי לא מתאימים ל XP, אם מישהו יודע איפה אני יכול להשיג דרביירים מתאימים (מאלה מהאתר של דל אני לא מצליח למצוא בדיוק מה שאני צריך) אני אשמח מאוד.

navital2

New member
תחליף לתקליטור התקנה של XP SP2 אתה אוחז בישן!

יש לך ביד תקליטור XP דור קודם שלא יודע לזהות מעבר ל130G . תצטייד בXP חדש יותר (SP2 וצפונה) ותראה שהכל מסתדר!!!

למעלה