עזרה במחשב dell inspiron 1525

עזרה במחשב dell inspiron 1525

קודם כל אחלה מדריך כתבתם! אבל יש לי עדיין לא מעט בעיות. אחרי ששברתי את הראש מדוע הוינדוס לא מזהה את ההארד דיסק וקראתי כאן, אכן שיניתי את מה שאמרתם ואכן עבד! ההארד דיסק זוהה! אך ישנה בעיה נורא מוזרה. הוא מזהה רק 130GB מתוך ה250 GB שיש לי. יש למישו מושג מה עושים?! למה DELL לא מסוגלים לעשות את זה פשוט? ומה הבעיה עם הSATA עכשיו?

ypm

New member
איפה מזהה תחת WIN ?

אולי פיצלת את הדיסק ולא בצעת איתחול לשאר הדיסק ... שלבסוף יהיה C: ו D: ?

לא לא,

אני אגיד לך בדיוק מה עשיתי. 1. שיניתי בביוס את הסדר של הבוט לכך שהcD/dvd יהיה ראשון. 2.Flash cache module= off 3. Sata operation= ATA. שמתי דיסק של וינדוס XP , הגעתי לחלון שאתה יכול ליצור מחיצות , והופיע לי מחיצה אחת של איזה 120GB ועוד קצת מקום שלא בשום מחיצה. אז מסיבה לא ברורה אמרתי לעצמי, איי! אני רוצה 2 מחיצות של 80 ו 80 GB. רגע רגע רגע, אין לי הארד דיסק של 250 GB?! קיצר, הוא מזהה בסה"כ 130GB. יש רעיונות?

ypm

New member
ראשית איפה ששינית בביוס, מה כתוב בשורה ראשונה

ב "Device Info"

ypm

New member
OK כנס תחת WIN למסך של device manager

My Computer => Manage => Disk Management תמונה להמחשה Disk Management - פה צלם-מסך מה רואים אצלך .

לא הבנת... לא התקנתי עדיין וינדוס!

אני הייתי בשלב ההתקנה של הוינדוס, בחלון שאתה יוצר את המחיצות ובוחר באיזו להתקין את הוינדוס. והוא זיהה רק 130GB מתוך ה250...

ypm

New member
אז תעשה שם DELETE

אולי היה ויסטה במחשב או משהו אחר שיש פיצול או מחיצה נסתרת :| נ.ב החלק הקטן אם יש לך של כ50 מגה הוא רק לדיאגנוסטיקה של דל , לא חייב להשאיר את זה .

פתרון?

עשיתי DELETE, לא עוזר... אוף!!! אחרי שמחקתי את כל המחיצות הוא נותן לי מחיצה אחת לא מוגדרת של כ 131GB... לאן נעלמו ה120GB? יש מצב שזה בגלל הדרייברים האלו שכולם דיברו בפורום? יש למישו פתרון?

sb21

New member
הייתי מנסה לעקוף את הבעיה.

במקום להסתבך כדאי לנסות לפרמט דרך תוכנה שלא קשורה למיקרוסופט, ולבדוק האם באמצעות תוכנה כזו הכונן מזוהה באופן תקין. המלצה:ב-Hiren's boot CD יש כלים רבים שיוכלו לנהל את הכונן קשיח.

navital2

New member
‫תחליף לתקליטור התקנה של XP SP2 אתה אוחז בישן

‫תחליף לתקליטור התקנה של XP SP2 אתה אוחז בישן!‬ navital2 ☼ 02/08/08 23:37 יש לך ביד תקליטור XP דור קודם שלא יודע לזהות מעבר ל130G . תצטייד בXP חדש יותר (SP2 וצפונה) ותראה שהכל מסתדר!!!

ericgl

New member
יש שתי אפשרויות

אפשרות 1: חלק מהדיסק מוצפן ע"י תוכנת TrueCrypt ואז לא ניתן לראות את החלק המוצפן. כנס לאתר שלהם (www.truecrypt.org) ונסה לראות מה אפשר לעשות. אפשרות 2: יש בעיה פיזית עם ההארד-דיסק. למרות שאף-פעם לא ראיתי כזו בעיה, זה יכול לקרות. בכל מקרה, אם תציין כאן את הדגם המדוייק של הדיסק, אולי נהיה יותר חכמים.

bar666xp

New member
נכון שאתה מנסה להתקין WINDOWS XP.

איך אני יודע? כי WINDOWS XP מזהה מקסימום 137G לדיסק. http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;303013 עוד דבר שכדאי לזכור 250G = בפועל כ220-230G אפשר לעשות את החישוב אם אתה ממש רוצה GOOGLEIT.

DEATHRUCTION

New member
גם צריך עזרה בנוגע ל DELL

קניתי לא מזמן את הדגם IN1525-2287 מאייבורי. אני לא מצליח להגדיר את הרשת החוטית, וגם לא מצאתי דרייברים עבור כרטיס קול, אם מישהו יוכל לעזור אני אשמח.

DEATHRUCTION

New member
אה, שחכתי לציין..

קיבלתי את המחשב בלי מערכת הפעלה, והתקנתי XP..

DEATHRUCTION

New member
ובכלל..

אם למישהו יש מחשב מסוג זה והוא כבר התקין XP, אשמח אם הוא יוכל לעזור לי בכל עניין הדרייברים..

איך הצלחת להתקין

אני מנסה להתקין XP לאותו מחשב שקניתי ולא הצלחתי יש בהתחלה שורה אם אתה מפעיל את המחשב. מה השורה אומרת לא הבנתי?? האם צריכים לשנות משהו לפני שמתקינים ??

למעלה