עזרה במחקר

zeevik32

New member
עזרה במחקר

שלום לכולם זמי זאב ואני לומד תואר שני בבר אילן במקצוע טיפולי. במסגרת התואר שני אני עורך מחקר על גייז ואודה לכם מאד אם תענו את השאלון המצורף. את השאלון עם התשובות תוכלו לשלוח למייל [email protected] אני מודה לכם מראש בברכה זאב

odedee

New member
המממ

קבל כמה טיפים, שיעזרו לך לדעתי לבצע את המחקר טוב יותר: 1. יהיה יפה מצדך לספר מה בדיוק נושא המחקר שלך, בהנחה שאינך צופה שעצם הידיעה תפגע בתוצאות המחקר. איזה אספק קרימינולוגי אצל גייז אתה מנסה להראות או לשלול? 2. פה בפורום, אתה פונה לציבור הומוסקסואלי שחי מחוץ לישראל. עד כמה התוצאות תקפות, והאם הן אינן משנות את המסקנות שלך (בנושא שלא אמרת) לגבי המתרחש בישראל? 3. מאחר שכאמור רובנו בחו"ל, יש פה אנשים שנשואים לבני מינם. האפשרות הזו חסרה (או לפחות לא ברורה) בטופס שלך. 4. האם הטופס (והמחקר) שלך מתיחס ליהודים בלבד? אם כן, מדוע? אם לא, מדוע אתה שואל רק על זרמים דתיים ביהדות? 5. בתור מחקר לגייז, כשהשאלות לגבי ילדים מזכירות רק אבא ואמא ולא אמא ואמא או אבא ואבא, זה לא ניסוח ממש מוצלח. אותי הוא אפילו די מרגיז. וטיפ אחרון: אני מבין שאתה מנסה לקבל את מקסימום המידע כדי שתוכל לבצע חיתוכים ואנליזות מעניינים, אבל התוצאה היא שהטופס שלך מתיש, ולכן (לדעתי) לא תקבל הרבה תשובות. אם תקצר אותו אנשים יגלו יותר היענות. שיהיה לך בהצלחה.

למעלה