עזרה במחקר לתזה

perianat

New member
עזרה במחקר לתזה

אהלן, לעבודת התזה שלי אני עורכת מחקר בנוגע לאקספטריאטס - אנשים שחיים בחו"ל לתקופה מסויימת (בדר"כ מטעמי עבודה או לימודים). לצורך כך, הרכבתי שאלון קצר (מורכב מ-25 פריטים בלבד). אשמח מאוד אם תוכלו לענות, אם רלבנטי ו-להפיץ את השאלון בקרב חבריכם/ן או בני משפחתכם/ן שחיים בחו"ל. להלן הקישור לשאלון ככל שיותר אקספטריאטס יענו על השאלון - המחקר יהנה מנתונים מקיפים יותר. השאלון הנ"ל נכתב בשפה העברית ומיועד לישראלים/ות שחיים/ות בחו"ל. אם את/ה מכירה "זרים" בארץ או במדינות שאינן מדינת המקור שלהם, אנא כתוב/י לי ואשלח קישור לשאלון באנגלית. לשאלות/טענות/הבהרות: [email protected] תודה רבה!! ענת

Boston Guy

New member
נחסוך לך: לא, להומוסקסואלים לא קל יותר בחו"ל

די ברור מהשאלון (החובבני וחסר התיחכום) שזה כל מה שבאמת מעניין אותך.

TrigATUSA

New member
סליחה? בשם מי אתה אומר את זה?

לא ידעתי שאתה גם מומחה בעינייני סוציולוגיה של המגדר אני דווקא מכיר לא מעט קווירים ש*הרבה* יותר קל להם בחו"ל

Boston Guy

New member
So respond to her questions

It is clear from her questions that this is exactly the conclusion she wants to reach - and you can help her "prove her point". The fact that it is not correct does not need to matter... She wants to compare Gay ex-pats to straight ex-pats. We both know of at least 2 people that participated / are members of this forum - that can not live legally with their partner because of the law of the U.S.A. As things stand now, this is the status for same sex couple immigration in most countries in the world.​

TrigATUSA

New member
אתה בור בעובדות הפשוטות ביותר

במדינות המערב, ארה"ב היא פחות או יותר המדינה היחידה שאינה מעניקה זכויות הגירה לבני זוג חד מיניים ממילא, יש מאפיינים רבים אחרים שאינם קשורים לזכויות הגירה לבני זוג בהם יש יתרונות רבים למהגרים בישראל - אפילו ברמה הפשוטה של אפשרות לקבלה חברתית של שונות והגנה אמיתית מפני אפלייה אין לי מושג מה כוונת השאלון של השואלת, ואפילו בפורום אחר הערתי לה על בעייה מתודית בשאלון, שאכן תואמת את החדש שלך בחוסר רצינות אבל מה הקשר בין זה לבין הקביעה הגורפת שלך שלא נראה לי שמתבססת על ידע כלשהוא, ש"ברור" שלא קל יותר למהגרים

למעלה