עזרה במה לעשות?

עזרה במה לעשות?

אתמול נודע לי דרך שיחה עם הילדים ...אופפפסססס בטעות ש..(הילדים הבינו שזרקו פצצה) שבדעלעק עבד שנים עם חבר בבוסטון על תוכנה. בקיץ הזה התוכנה הושלמה..עם כמה בגים. הפרזנטציה היתה בתל-אביב ועכשיו היא עומדת למכירה. כניראה שווה כמה מליונים..זו ההבטחה על גבי הנייר. ואני..בלי מזונות לילדים..בלי יכולת לדבר איתו על שיתוף חצי חצי בכרטיסי טיסה..כאשר הוא מספר לי כמה הוא עלוב ומסכן..(שכרגע ידוע לי על חשבון ענק שיש לו ב "פיין וובר" על שמו ושם אימו. ובני הקטן רוצה שנגיע לבר-מצווה. מה הייתם עושים?

4010123

New member
לא הבנתי

או שחסר לי מידע. מה / מי זה בדעלעק? איך יתכן שאינו משלם מזונות? הרואה את ילדיו? איפה הוא / את גרים? את עובדת?

מאדי 1

New member
../images/Emo24.gif

מבינה את הסיטואציה. מישהו פעם אמר לי שצריך גם לדעת ממי להתגרש
יש את אלה ששמים את הילדים לפני הכל, ויש את אלה ששמים שם את עצמם ואז... ההתנכלות לאקסית לא עומדת בסתירה עם האינטרס של טובת הילדים כי למרבה הצער אין להם את האינטרס הזה
אין מילים...

בנתיים חושבת על זה..

איך אני חיה לי מיום ליום אין מזונות יש לפרנס ילדים..עדיין לא שוקעת חושבת שלא אתבע ואשאר מעל קו המים, לשלוח ילדים אליו על חשבוני זה כרגע לוקסוס..ועכשיו שמתברר שיש לו פיתוח תוכנה שעומדת לבדיקות לפני מכירה והוא משחק אותה מסכן.. אני חושבת לעצמי..וואלה עד היום וויתרת כי האמנת לו.. הגיע הזמן לבדוק בציציות ולתת לילדים שלי מה שמגיע להם.

תבדקי בציציות - זה נשמע כמו הכרח

ברגע זה. לגבי שאלת הילד - בר מצווה. באופן הכי אובייקטיבי שאני יכולה לראות את המצב - אם אין השתתפות שלו - אל תשלחי את הילד. נכון את המחיר "ישלם" הילד. אני חושבת שבדיוק כמו שלא נכון להאשים את הצד השני בכל מיני עוולות רק בגלל הרגשות הפגועים שלנו, ככה גם לא נכון לייפות את המצב רק כדי לחסוך לילדים עוגמת נפש. אבא שלו לא מוכן לנקוף אצבע - הוא צריך לדעת את זה. אם יכולת להרשות לעצמך בלי בעיות לשלם את הכרטיס(ים) אז האישיו לא היה הנסיעה עצמה - אבל עדיין הוא היה צריך לדעת מי מתאמץ בשבילו. הרי במאוחר או במוקדם הם ממילא יודעים הכל. והם עצמם הרי הביאו לך את האינפורמציה "המרשיעה" - והם בטח יודעים לחבר אחד ועוד אחד ולהסיק את המסקנות.

מיכלי ...כמה דברים...

קודם כל ,לגבי ה"עסק" ההולך ונרקם לו ברקע ומקריאה רבה בפורום,אין ספק שאת מקושרת היטב עם עו"ד,אז למה שלא תתקשרי לאחד מהם ותתיעצי מה לעשות.תמיד אפשר לתבוע מזונות עבור הילדים גם אם יש הסכם כתוב מן העבר! לגבי הבר מצוה- זו החלטה שלך נטו!!!זה שהוא לא מוכן להשתתף בכרטיס הטיסה,זה ענין בינו לבינך.זה שהיית רוצה שהבן ישתתף בבר-מצוה זה ענין רק שלך.ואם את מרגישה שאכן,מאד חשוב לך שיהיה שם,בטוחה שתצליחי לגרד את הכסף.אם לא,בטוחה שתצליחי להבהיר לילד למה אין באפשרותך לאפשר לו את זה.כמו תמיד,את זו שצריכה ללכת לישון בלילה שלמה עם החלטותייך.את מגדלת את הילד,את נושאת בתוצאות,ואיך שתציגי את התוצאות לפניו,ככה הוא יקבל אותם.יכולה להגיד לך שממה שקורה אצלי בבית,הבת מצוה של הבת מתקרבת ומקורותי ממש ממש אפסיים,ונראה מיום ליום שכל האירוע שאעניק לילדה זה יום כיף של אמא-בת בחוצות העיר....אני משתפת את הילדה בכל ההתלבטויות שלי והיא מקבלת את זה כמו ילדה בת 40 לא בת 12...אז כשאנחנו מקרינות ביטחון,הילדים מקבלים את זה באהבה. והעיקר,להיות שלמות עם עצמנו. בהצלחה.

קופצת ואופטימית

אמת את האח האמצעי אשלח לארץ לביקור...איך שהו רק כדי שיהיה עם אחיו הקטן... אני פשוט שואלת כי כל פעם מתברר שבדעלעק עשה מעשה מאחורי הגב בנושא כספי עוד שהיינו נשואים. והוא מסרב תמיד להשתתף כספית בכרטיסי טיסה..אך ברצונו לראות את שני בניו שחיים איתי פעמיים בשנה. בקיץ האחרון עלו לי הביקורים שלהם..לשם ולכאן כ 7000 דולר..ולקחתי הלוואה. ועכשיו רק חנוכה הוא חלון הזדמנות לביקור נוסף. הסירוב שלו..מעמיד את הילדים באמצע...תמיד , כמו בני ערובה. הקמצנות שלו לא ניתנת להסבר... ואני באמת אתקשר עם עו"ד שיש לו רשיון בשתי המדינות. אין לי ברירה יותר. כמה שהם גדלים ההוצאות גדלות גם.

למעלה