עזרה בלמצוא..

Dirge

New member
עזרה בלמצוא..

חיפשתי ברשימת המורים, זה לא הכי עזר לי, אבל עשיתי מספר טלפונים שלא יצאו לי מהם כלום. בכל מקרה, אני צריך שמות של אמנויות לחימה שפועלות בימי א' ו-ג' באיזור כללי ת"א. כרגע לא משנה לי איזו אמנות, את השיכולים אשאיר לעצמי (גם איגרוף, היאבקות מואי טאי.. הכל יהיה סבבה). רק לא טאי צ'י או אייקידו, אני צריך קצת יותר פעילות וקצת פחות רכות. תודה מראש אנשים! =] בשביל הסיפור רקע, אני מתאמן כבר שנה באמנות לחימה שאני ממש ממש אוהב, עם מאמן תותח (בועז בר). אבל אני מתחיל עכשיו לימודים אקדמיים שנופלים לי על ימי האימון. זה פחות או יותר כל הבעיה.. אני צריך שזה יהיה באיזור כללי של ת"א כי ביחד עם הלימודים אני גם בצבא, ואני לא מתכוון להרוג את עצמי עם נסיעות ובכך לשרוף לעצמי ימים שלמים. פשוט לא יכול לעמוד בזה כרגע.

ר י ד י ק

New member
תנסה אולי תשנה דעה אם תעיז

לך ללמוד איקידו אצל ישראל אז תבין שעוצמת רכות יכולה להיות גם הפן אגרסבי. אל תשלול אומנות כול שהיה מתוך בורות אלה מתוך נסיון.

Dirge

New member
לא זלזלתי חס וחלילה

הכוונה שלי הייתה שחשוב לי גם להוציא מהאימון פעילות גופנית אינטנסיביט בכלל לא רמזתי אפילו על יכולותיהם של אמנויות רכות.. אני מעריך מאד את כל סוגי אמנות הלחימה פשוט גם נורא השמנתי מאז שהפסקתי להתאמן חחח =]

Dirge

New member
אף אחד לא יודע?? =\

וואי וואי אני בצרות אם כך..

NomadSoul

New member
Maybe...

Excuse the english, I'm writing from Linux and hadn't figure out the hebrew yet... If you don't find anything else, then my Karate class is on Sundays and Wednesdays, so this answers only half of your requirements
you can come on Sundays, then. We are training in Shorin Ryu Karate Jutsu, the teacher is called Uri Wolf, and the classes are in Neot Afeka Sport Center (Near the Lady Davis High School) on Sundays and Wednesdays, from 19:00-21:00. You can call Uri if you want, I don't remember his number (I'm in India now) but I posted it here before, so do a search on my nick in this forum. Good Luck in your search, whatever your decision is

אם את משתמשת בGnome

אז קליק ימני על אחד הפאנלים, ואת מוסיפה Keyboard Indicator. אחרי זה קינפוג שלו, ואת מוכנה לדרך. לינוקס שולטטטטטתת!!!!1

ררוי

New member
אימונים בת"א

היי , קיימת קבוצה שמתאמנת באזור דיזינגוף סנטר בשלישי בערב,שישי ב15:00 ומוצ"ש . המאמן הוא מורדי גלאם . לא בדיוק ראשון שלישי אבל אולי מתאים

למעלה