עזרה בלימודים

7jellybean

New member
עזרה בלימודים

היי לכולם! מחפש איזשהו לינק אינפורמטיבי אודות מקצוע התקלוט (בעברית או אנגלית). תודה ויום שמח!

7jellybean

New member
התמקדות

ממש תודה קודם כל- מה שאני מעוניין לדעת זה: מידע עיוני אודות תקלוט-האם יש אתר אשר מסביר זאת??? נותן לדוגמא & הסבר על כל כפתור של שולחן העבודה-mixer, cd player etc משהו כמו מדריך לדי ג'יי המתחיל. כמו כן, האם -חייב אני ע¨מ להתמקצע ולהתפתח עם שאיפות לעבוד אומנותית, לרכוש ציוד דה לוקס??? ז¨א CD PLAYER DENON ומיקסר PIONEER בסכום של 10,000 ש¨ח ??? יש לי בבית מיקסר פשוט GEMINI ולא דיגיטלי + 2 CD MP3 PLAYERS יחסית פשוטים (אבל עם כל הכפתורים הבסיסיים- פיצ'ר ) אוזניות לדי גיי חובבן, מגבר ורמקולים טובים JBL לבית! תודה ושבת שלום!!!

dj mango

New member
כנס

בקשר לעניינים באינטרנט אני לא יודע אבל אני יודע שכל מה שאני יודע היום למדתי לבד תנסה אל תפחד תלחץ תבדוק תחקור אין לך מה לדאוג ובקשר לציוד הכל פונקציה של שימוש אם אתה הולך סתם לשחק ולנטוש את זה אז חבל אבל אם אתה בקטע לך על זה ואפשר לסד לך ציוד טוב בפחות מ הסכום המדובר קח לדוגמא מיקסר של פיוניר djm400 וזוג denon s-1000 יוצא פחות מ10,000 תראה אני למשל שקניתי ציוד ידעתי שהוא הולך לעבור טילטולים וסחיבות ולא לשכב על המדף קניתי סוסי עבודה pioneer cdj100 הענין הוא לא להתפשר על פחות מהטוב כי אני כבר אכלתי ותה עם מיקסר אחד בכל מקרה אם זה בתור תחביב לא הייתי משקיע המון אם תרצה עזרה או עוד שאלות או משו שלח לי הודעה ואשמח לעזור לך בהצלחה

dj mango

New member
אחרי שקראתי שוב תהודעה שלך...

אתה יכול לפרט מה אתה עוד רוצה ללמוד ומה אתה כבר יודע?

למעלה