עזרה בלימודים

ISRAELMU

New member
עזרה בלימודים

שלום לכולם אני כיום בן 22 וחצי חזרתי בשאלה לפני שנה וחצי רציתי לבקש מכל מי שיכול לעזור כדי שאני יוכל להשלים השכלה כל מי שיכול לעזור לי בחומר בכל נושא שישלח לי הודעה לאיימל שלי [email protected] או קישורים לאתרים שיש לימודים אני מעדיף לקבל חומר כתוב כי כיום אני משרת בצבא ורוב הזמן אני בבסיס אז כל מי שיכול לעזור לי בזה שישלח לי הודעה ואני יחזור אליו בתודה מראש ישראל

rigoletto111

New member
אתה בירושלים?

אני רשום כמתנדב בהל"ל, ועדיין מחכה למתנדבים שיסכימו לקבל ממני שיעורים פרטיים...

אבזץ

New member
כישראל לישראל, ממליץ בחום רב

על אותו האיש. ותגיד שישראל שלח אותך. אל תשכח.

פנדיאני

New member
קבל פורום מצויין במתמטיקה

אתה יכול לבקש שם שיעזרו לך החל ממידע כללי אודות בחינות/חומר לימודים/מתכונות וכו', עבור דרך נושאים מורכבים במתמטיקה ברמה אקדמית, וכלה בשאלה הכי פשוטה שתעלה על דעתך ברמה של כיתה ה'.
http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=6138

evc

New member
אתה יכול

להרשם לספריה ולהשאיל ספרים של אנקורי,שיעזרו לך לעבור את הבחינות במקצועות ההומניים.

אבזץ

New member
הוא דווקא יודע לשאול... ../images/Emo8.gif

דקדקנות מביאה לידי שיגעון. נצל"ש (בעקבות עלי זאד. אימא שלו ערביה?): נשבעתי שלא אכנס לפורומים יותר ו... בורח לפני שנמאס להתבחבושה תזכר בהבטחות השוא. ששששש...!!! נ.ב. העוגיות גבינה היו מעולות. סבתא, תודה. נ.ב.ב. לא שכחתי לספר לכם משהו? שבת שלום ומוצאי חג שמח

אבזץ

New member
יש לי של aiwa. מה רע?

הספוגיות מעט מתפוררות. מה רע? לא נורא, העיקר ששומעים (אותך). ו... התחייבתי לארוחית (לא לאוזניון ולא למחרישי שמיעה). אם תרצי - אפשר לקבוע בבית התמחוי דכאן, מקום חביב וצעיר. בכבוד רב, כבוד הרב

הבט רשב"ע ממרום מושבך

על בניך. לא זו בלבד שאין הם חפצים בהאכלת מיני אדם בארוחות שקצים ורמשים עוד מגדילים (די, לא מה שאתה חושב. רשב"ע אתה חרמן היום) ומזכים את מאכילי הנדכאים במצוות. ואף חולקים אוזניותהם המשומשות. ברך את עמך ואמתך והמטר עליהם מיני ג'וינטים כי ההתנזרות בבחינת גזרה שאין הציבור עומד בה ותיכף יטפס על הקירות או ירוקן בקבוק וודקה. ד"ש מברדיטושב ומשרידי שפיותי המגירה את גרגריה האחרונים..

uri80

New member
שקצים ורמשים. מעניין...

בדיוק תוהה לאיזו הגדרה שייכים חלק מהדברים המוזרים שטעמתי היום.

evc

New member
צודק לגמרי.

פעם הייתי מדקדק ושומר על השפה,כיום,במצוקות העיתים וספרי עבי הכרס,התבלבלה דעתי עד שאני קם בבעתה מיצועי וממלמל:זה הרי סותר את פסקת ההגבלה!" עצוב.וד"ל.

למעלה