עזרה בלימודים

חמודה

New member
אני ממש צריכה את העזרה שלכם...

ו שלום לכולם, אני עושה עבודה שקשורה בכמה נושאים. ביניהם: - ארצות-הברית. -כיבוש מקסיקו- וצירפה לאיחוד האמריקני בתור טקסס. המלחמות שהיו עקב כך מדיניות החוץ של ארצות-הברית. מודה........הרבה נושאים, אבל אם תעזרו לי זה יעזור לי כל-כך

עזרה בלימודים

בקשות לעזרה בשעורים/הכנה למבחן וכו' יש לשרשר לכאן, הודעות ממין זה שלא ישורשרו, ימחקו

נועהח

New member
עבודה בהסטוריה

שלום לכולם.. אני זקוקה לעזרתכם הדחופה.. חייבת להשיג עד מחר חומר על מחלמת העולם השנייה: 1.תגובת מדינות המערב -בריטניה וארה"ב להשמדת היהודים והעמדות שנקטו. 2. היהודים בפולין-פולין- מהו היחס ליהודים תחת הכיבוש, מדוע התנהגו כך הפולנים, מה עשתה האוכלוסייה המקומית בכל זאת כדי לסייע ליהודים? אני מאודדדד אודה למי שיוכל לעזור לי נועה

חבל שלא שרשרת בעצמך

אם את באמת רוצה עזרה ולא שיעשו את השיעורים במקומך, אני מציע לך לקרוא את ספרי הלימוד ולחזור אלינו, אם יהיו לך שאלות בקשר לחומר

../images/Emo149.gif חמודה ../images/Emo188.gif ../images/Emo187.gif

היות ואני מאמין שכמורה (אני יודע שאני נמצא באקדמיה) את כתלמידה צריה לעבוד קצת אז הנה מספר ספרים שאולי יעזרו לך
מסורתי אני יודע הנה
בשביל אייל נוה 1.אייל נוההאתוס הליברלי בחברה האמריקאית 2.אייל נוההמאה ה20: מאה שהפכה סדרי עולם 3.אייל נוההמאה האמריקאית עם יהיו לך שאלות אחרי שתקראי את הספרים הללו אנחנו פה
וננסה לעזור לך

מסורתי

סתם הצעה, אולי תקרא איזה ספר נווה, הוא כותב ממש טוב, ובספרים שלו שעוסקים בארה"ב אפילו לא מתקרב לעסוק בישראל (מה עוד שדעתו...טוב לא משנה), באמת למה שלא תנסה?

masorti

New member
למה אתה פותח ויכוח?...

הבאתי רעשנים לאות מחאה, וזה הכול. אז למה אתה מתעקש למשוך אותי בלשון לויכוח על משנתו של נווה? נ.ב. היות ועמדתו בנושא הסכסוך הישראלי-פלשתיני ידועה לי, אני יכול לשער את השקפת העולם המסתתרת גם בחיבוריו לגבי ארה"ב. (והקורא הנבון יוכל להסיק ממערכות היחסים בין הקבוצות בארה"ב לגבי הצד הצודק אצלנו) הרי הסטוריון קומוניסט (למשל) היה מצליח להכניס את מאבק המעמדות אפילו לדיון על הממלכה האכדית.

סתם הצעתי שתקרא

מאחר ואני קראתי את הספרים ואתה לא, יש לי הרגשה שתופתע, זה הכל

חמודה

New member
תודה על העזרה

אבל....... אכן יש שם חומר אבל לא מספיק.....עוד עצות?

למעלה